Boretryk og korrekt klemmeteknik

Boretryk og korrekt klemmeteknik 

Plad

Borepladen kan justeres med et snekkegear, der kører på en gearstyring, der er fastgjort til borepressens støttekolonne. Pladen kan bevæge sig lodret og rundt om polen for at justere klempositionen under borekronen. Det er vigtigt at placere pladen nøjagtigt under borekronen og låse den på plads med sikringsbolten på pladeunderstøtningsringen. På denne måde bevæger pladen sig ikke under boringen.

Klap

En fastgørelsesklemme med en indtrækbar kæbe er fastgjort til pladen. Klemmen holdes med fire bolte, som løsner for at placere klemmen på pladen. Mængden af ​​justering med klemmen på pladen er minimal, men det er en god måde at få den endelige position efter låsning i pladen.

Klemkæben fastgør ethvert materiale, men pas på at anvende klempres. Kæberne træder for at sikre et godt greb. Skru ikke tromlen ind i materialet og muligvis ødelæg overfladen eller endda beskadige materialet. Klemmerne behøver kun at bide materialet let for et godt greb. Skru ikke klemmejusteringshåndtaget med al din kræft og skub lige igennem elementet.

Padding

Ved boring af blødt træ, plastik eller andet materiale, der anvendes til et dekorativt stykke (møbler, reoler, auto kropsdele), kan du indsætte noget polstret materiale i klemmen, inden du indsætter materialet. Et håndklæde eller andet stykke klud fungerer godt. Åbn klemkæben bred, fold kluden tre eller fire gange for at gøre den tyk og tag den i klemmen. Sæt materialet i klemmen med kluden mellem materialet og klemkæberne på begge sider. Kæberne graver nu ind i kluden men ikke materialet.

Tag altid hensyn til kludtykkelsen. Hvis du skal bore et hul i toppen af ​​fire bordben, vil du ikke have de fire huller i centrum med en ottendedel af en tomme i fire forskellige retninger. Det ville besejre formålet med at bruge boretrykket i første omgang for at få præcise gentagne huller. Borepresser er gode værktøjer til præcis at lave lodrette huller i materialer lige fra blød plast til skov, metaller og lige sten. Boretryksens fordel er, at det gør det muligt at gentage, når der laves flere huller i forskellige stykker eller langs længden af ​​et enkelt stykke. De anvender en standard borekonstruktion for at sikre boret, mens en plade en klemmer sikrer, at varen bliver boret.

Anden Artikel

Tile Countertop Options
Curb Ramp Krav
Brusebad Design Indstillinger
Sådan installeres store vægfliser
Sådan Slibes Beton Bordplader
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Sådan beregnes trappestrengere
Hvor høj skal grout line være på gulvflise?
Drainback Vs. Lukket Loop Solar Termisk
Tips om at sætte op stolstænger
Sådan installeres Baseboards u0026 Shoe Molding
Billige Gulvværktøj
Badeværelse Countertop Farver
Marmor Gulvfarver
Standardrørstørrelser
Sådan Stick Fliser til Træ
Maling gamle fliser
Den bedste måde at isolere et hus på
Exterior Home Renovation Ideas
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan