Badeværelsesventilatorer

Badeværelsesventilatorer  Selvom fans kan være et integreret designstykke i ethvert rum, er badeværelse fans kritiske for både stil og funktion i rummet. Badeværelser er høj fugt og høj trafik områder i huset. Installere fans for at oplyse bygningsregler og koder for at sikre, at badeværelserne ikke udvikler skimmel eller opretholder fugtskader på vægge, lofter eller gulve. Forskrifter varierer fra stat til stat, men de fleste stater overholder grundlæggende retningslinjer.

Installation < / h2> Et vindue eller på en udvendig væg er det ideelle sted til en badeværelse fan, men mange badeværelser kan ikke rumme sådan positionering. I stedet skal du placere badeværelse fans i loftet overfor døren for at sikre den mest friske luftstrøm i rummet. koder angiver også, at hvis rummet indeholder en brændstofforbrændingsanordning, der producerer dampe, skal rummet være stort nok, så ren luft vil erstatte de dampe, der trækkes ind i rummet, når ventilatoren er tændt. Du skal passe badeværelse fans med en tilstrækkelig kanal system, der udleverer udluftet luft væk fra rummet eller resten af ​​huset.

Spænding

Producenter opdeler badeværelser i zoner, der bestemmer spændingsbegrænsningerne for hvert område i rummet. Zone 0 er ba th eller badekar område; Zone 1 er området over badet eller karret. Zone 2 repræsenterer pladsen inden for en 2 fods radius fra zone 1, og Zone 3 repræsenterer en radius på 6 til 7 fod fra zone 2. En netspændingsventilator med en spændingsmåling på 240 volt kan ikke anvendes i zone 0, 1 eller 2. En sikkerheds ekstra lavspændingsventilator med kun 12 volt er sikker til brug i alle zoner.

Størrelses- og udvindingshastigheder

Vaskens rumfang bestemmer den nødvendige størrelse og udvindingshastighed for ventilatoren. Forøg længden af ​​rummet ved dens højde og dens bredde for at beregne rummets størrelse. Derefter formere rummets rumfang med det antal timer i timen, at luften ændres i lokalet for at bestemme den nødvendige ekstraktionshastighed; i de fleste standard badeværelser er luftstrømshastigheden syv ændringer i timen. Ekstraktionshastigheder måles typisk i kubikmeter eller fødder pr. Time. Femogfyrre kubikmeter i timen, eller 175 kubikmeter i timen, er standard minimale udvindingshastighed for et hjem badeværelse. En standard 4-tommer ventilator har en hastighed på mindst 85 kubikmeter eller 275 kubikmeter i timen. En større 6-tommer ventilator har en minimale udvindingshastighed på 90 kubikmeter eller 295 kubikmeter i timen.

Anden Artikel

Værktøj til fjernelse af afstivning fra indvendigt i bruseren
Carport Krav
Sådan Stain Laminat Skabe
Værktøjer, der bruges til at skære klipplader laminat gulvbrædder
Sådan installeres dørknaplås
Sådan tegner du et brusebad billigt
Typer af Drop Ceiling Fliser
Tips til installation af kabinet Crown Molding
Typer af båndsagblad
Sådan lim en Bellawood Floating Floor
Typer af grønne hjem
Hvordan man opbygger et ophængt loft
Hvad er fordelene ved kork gulvbelægning?
Værktøj til fjernelse af gulvfliser
Sådan tilføjes et lyskreds
Sådan textureres en væg med fælles forbindelse
Asfaltmalingsideer
Sådan skæres en diagonal flise
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton