Badeværelsesbeklædning

Badeværelsesbeklædning 

Fjern den gamle Vanity

1.

Sluk vandet til badeværelset forfængelighed. Sæt en klud omkring aftapningsfælden for at undgå at ridse den, som du fortryder den. Har en spand praktisk til at fange dryp.

2.

Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne, der holder forfængelighed på plads. Kig efter disse skruer langs bagvæggen. Det er muligt, at der kan være bolte i stedet for skruer, der holder forfængelighedskabinet på plads. Sørg for, at der ikke er nogen fastgørelsesdele, der holder forfængelighed til gulvet. Hvis det er tilfældet, fjern dem.

3.

Træk forfængelighedstoppen op med en pry bar. Løsn silikonen, der holder toppen på plads. Vær forsigtig, da du frigør forfængelighedens bagplade fra væggen. Hvis du er forsigtig, skal du ikke lave nogen reparationer til væggen. Sæt den gamle forfængelighedstop og armaturerne ud af vejen.

4.

Fjern skufferne fra forfængelighed for at gøre det lettere. Skub forfængelighed væk fra væggen. Pas på ikke at beskadige gulvet.

5.

Kontroller gulv og væg for vandskader. Foretag nødvendige reparationer. Hvis du skal rute om VVS, er det nu tid til at gøre det. Niveau gulvet og tilsæt shims om nødvendigt.

Installer den nye vanity

1.

Find stifterne bag, hvor forfængelighed sætter. Marker dem. Bestem, hvor de skal være på den nye forfængelighed. Marker deres placering. hvor VVS'en går gennem bagsiden af ​​forfængelighedskabinet. Skær hullerne ved hjælp af en hulsave.

2.

Fjern skufferne fra det nye badeværelse forfængelighed for at gøre det nemmere at håndtere . Sæt forfængelighed på plads. Kontrollér for at se, at det indstiller niveau. Juster shims, hvis det er nødvendigt anity to the studs med 2 u0026 # xBD; tommers galvaniserede skruer.

3.

Fastgør de nye VVS-armaturer til den nye vask. Hvis du bruger den oprindelige vask / bordplade, kan du springe over dette trin. Kør en kugle af silikone omkring kanten af ​​forfængelighedens bordplade. Sæt den på plads.

4.

Genmonter VVS. Brug Teflon tape for at sikre, at du får en god forsegling.Vend vandet på igen og kontroller for lækager.

5.

Sæt forfængelighed mod væggen og rygpladen med silikonehals. Sæt skufferne på plads igen.

Installering af et nyt badeværelse forfængelighed er en hurtig måde at spire op på et badeværelse i løbet af få timer. Den nemmeste installation indebærer at fjerne den gamle forfængelighed og sætte i en ny, der er af samme størrelse og har lignende forfængelighed. Hvis du ændrer størrelsen eller placeringen af ​​VVS-systemet, når du installerer en ny forfængelighed, tilføjer du timer til projektet . Som du leder efter et nyt badeværelse forfængelighed, skal du huske at afhente alle de VVS forsyninger, du skal færdiggøre projektet.

Anden Artikel

Problemer med indblæsning af celluloseisolering
Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
Fordele og ulemper ved akryl vask
Sådan installeres Vanity Mirrors
DIY: CFL Lighting
Energieffektive kilder til varme
Hvordan man opbygger et to-tier skab
Indvendige hus maleri omkostninger
Sådan Remodel Bath Tile
Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
Sådan ændres indbyggede lys
Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Typer af skuffeskinner
Sådan Skærer Køkken Tællere
Sådan dækker mursten med flise
Spånplade Vs. Træ
Sådan vurderer du et byggeprojekt
Hjemmelavede indendørs brænderække