Anvendelse af en hæftepistol

Anvendelse af en hæftepistol  Hæftepistoler giver dig mulighed for hurtigt og kraftigt at binde en bred vifte af overflader og til at tage på en række projekter, der ellers kan virke ude af din liga. Ved at tage et par forholdsregler og gøre din forskning kan du bruge din hæftepistol til at renovere dit hus, ind og ud.

Resurfacing a Desktop

Hvis du leder efter et billigt træbord, men alle skrivebordene du finder har arte overflader, brug en hæftepistol til at fastgøre et lag af beskyttende vinyl. Jobbet er renere, hvis skrivebordet har en læbe, men du kan stadig arbejde med et skrivebord, der løber ind i hver af de vertikale brædder. Træoverfladen behøver ikke at være attraktiv, men det hjælper, hvis det er relativt glat.

Sænk så mange ridser som muligt, og for større skilsmisser og huller udfylder hullerne med lim eller enhver bindemateriale, der hærder over tid. Når limen tørrer, skal du omdanne det nye område og dække overfladen med dit vinylark.

Når du hæver vinylen til træoverfladen, vil du måske finde en hjælper til Hold vinylpladen, eller du kan veje nedover overfladen med bøger eller vægte. For at forkæle dit arbejde skal du enten bruge hæfteklammer af samme farve som din vinyl eller male hæfteklammerne, når du er færdig.

Opfyldning af dine møbler

Ideen om at møble møbler til mange virker skræmmende, skriver journalisten Virginia Schmitz, moderjordsnytskolonne. Men Schmitz tilføjer, at når du kommer forbi din mentale blok om genopfriskning af møbler, vil du opdage, at alle fyldte møbler er lavet, så du kan erstatte stoffet, når det slides ud.

Når man beskæftiger sig med stole og sofaer, bliver hvert stykke stof i mange tilfælde hæftet separat til trærammen. Når du fjerner de separate stykker stof, skal du holde øje med, hvor hvert stykke kom fra, enten i dit hoved eller på papir. Med din liste i hånden er det en simpel opgave at hæfte det nye stof på plads.

En sidste ting at huske på er den type stof du bruger. Medium-vægt stof er sandsynligvis den bedste mulighed for at starte opholdere, fordi stoffet er slidstærkt, men også håndterbart.

PVC Hoop House

I stedet for at opbygge et forsynet dyrt drivhus for at beskytte dine planter mod uvejr, bygg en PVC hoop hus. Alt du behøver er nogle PVC-rørledninger, nogle få plastplader, nogle træbjælker, en kasse og en stiftpistol. Ifølge Travis Saling fra Westsidegardener.com, når du har alle dine materialer, kan du opbygge drivhuset om en time.

Mål din haveplot, og marker kassen eller rektangulær længde hver anden eller tre fod. Skær 1/2-inch PVC-rør i 30-tommers indsats. Opret et punkt på den ene side af hver indsats, og kør indsatsen i markørerne, der løber i længderetningen langs havenes kant. Når alle indsatserne er på plads, slip den ene side af et 3/4-inch PVC-rør over staven og stræk røret over plottet til den anden side for derved at skabe din bue.

Gentag denne proces, indtil du har skeletet, og kør et langt 2x4 stykke tømmer langs indersiden af ​​hver væg og til sidst hæfte din plastik til en 2x4, kør plastik over PVC-skeletet og Tilslut den anden side af plastik til den anden 2x4.

Anden Artikel

Sådan kører du en tegelsave
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan Refinish en jern badekar
VVS Inspektion Checkliste
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Hvordan man laver fladskabsdøre
Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson?
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan Skift Skab Hængsler
At lave konkrete hegnindlæg
Hvilken målebånd er nødvendigt til 20 ampere?
Typer af Railroad Hammers
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Billige Gulvværktøj
Køkken Remodeling Checkliste
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
Sådan installeres korkfliser
Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
Hvordan man male en træ laden