ADA Wheelchair Ramp Regulations

ADA Wheelchair Ramp Regulations  Forbundsregeringen gennemgik den amerikanske handicaploven (ADA) i 1990 i et forsøg på at sikre borgernes sikkerhed ved brug af offentlige faciliteter. ADA udarbejdede retningslinjer og byggestandarder for konstruktion og opførelse af bygninger for at gøre det muligt for handicappede til at bruge offentlige faciliteter sikkert. Et af disse krav var at sikre en sikker vej til og fra bygningen af ​​dem, der bruger kørestole. ADA har kørestolsbestemmelser, der sikrer en sikker vej for dem, der kan have mobilitet problemer.

Hældning

En af de vigtigste regler for kørestolen er hældningen. ADA tillader kun en maksimal hældning for rampen til 1:12. Det betyder, at rampen kun kan gå op en fod i højde for hver 12 fod i længden. Dette giver mulighed for en let stigning.

Landinger

En anden vigtig regulering for rullestolramper er landingerne. ADA kræver en landing øverst og nederst på rampen for at give et klart rumfor dem der skal bruge rampen. Landingen skal være mindst lige så bred som rampen og mindst 5 fod i dybden. Der kræves også landinger i midten af ​​rampen, hvis rampens længde overstiger 30 fod, så et område kan hvile.

Håndlister

Håndlister er også påkrævet på ramper, der er større end 6 tommer i højden eller en længde på 6 fod. Håndlisterne skal være på begge sider af rampen og strække sig i toppen og bunden af ​​rampen mindst 12 tommer for at indikere afslutningen af ​​rampen for dem, der holder fast på håndlængden.

Curbs og cross slope

Alle rampe skal have en krydshældning, der ikke overstiger 1:50, og de skal have en bundskinne på 6 tommer eller en kant for at forhindre, at kørestolen glider ud fra rampens side.

Anden Artikel

Instruktioner til installation af trægulve
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Sådan opbygges et trekantet hjørneskab
Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt
Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
Tips til fjernelse af tapet
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Patio Dørlås Typer
Sådan udskiftes en badeværelse udstødningsventilator
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan male en epoxy gulv
Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
Hvordan man tegner husgulveplaner
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Alternative brændstofkilder til boliger
Sådan erstatter du brusebad
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Hvad er valnødfiner?
Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
Energitilskud i Ohio