Typer af mursten peger

Typer af mursten peger  Forbindelsestype mellem mursten påvirker ikke kun en murens udseende, men også mørtelets modstand mod vejr og i sin tur hele væggens levetid. Murere bruger en række trowels, eller pointers, til retooling, eller 'punkt' morter fuger til reparation eller efter første installation. De typer teglspidser, der anvendes, spænder fra minimal og hurtig swipes over leddets overflade til detaljerede skrånende eller konkave vinkler i leddet.

Flush

En flush mortel joint er hverken forsænket eller udstødt fra væggen -mørtelet er fladt i forhold til den omgivende overflade af murstenen. Flushpekning udføres typisk under murstenen, efter at der er lagt et murværk, skæres overskydende mørtel eller swipes væk fra murstenes overflade , hvilket efterlader en flad mørtelforbindelse.

Konkave

Den konkave led, også kaldet 'spandhåndtag', er en afrundet mørtel. Denne form for peging tvinger morteren til at kurve mod væggenes interiør i en halvcirkelform. Bygherrer bruger specielle pegende trowels og nogle gange rørstykker til at skabe denne fælles. På grund af sin skrånende kurve bærer en konkav fælles vand væk fra væggen, forbedring af mørtelets modstandsdygtighed over for vejr.

Weatherstruck

En vejrbeskyttet led øger vejrbestandigheden ved at fyre hele mørtelfugen udad. En trowel bruges til at forme mørtelen i en skråning vinkel væk fra indersiden af ​​væggen, nedad fra top til bund. Denne pegemetode kræver en stabil hånd for at skabe en ensartet, glat morterforbindelse.

Raked eller Indbygget

En raked joint, også kaldet forsænket, er flad som flush joint. En raked joint's unikke egenskab er, at overfladen er forsænket i forhold til de omgivende klodser. Selvom den rakede led giver væggen en attraktiv dybdefølelse, tillader det fugt at akkumulere omkring en mørtelforbindelse. Rakede ledd betragtes som det mindste vejr Tæt på leddene.

Tuck

Tucking er en speciel murværksteknik, der bruger farve i et forsøg på at skabe en sømløs forbindelse mellem mursten og mørtel. lægges, vender tilbage senere for at udfylde leddene med mørtel af samme farve som murstenen. Tuckespidser er typisk gammeldags i flush-stil.

Anden Artikel

Installation af køkkenbordene
Hvordan man laver nye front cement trapper
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
Sådan tegner du en garage
Sådan trækker du op en gammel hårdttræsgulv
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Hårdt Trægulv Vs. Laminat
Sådan limes en solid bambusgulv
Sådan installeres Hardwood Floor Edging
Sådan installeres Engineered Floating Hardwood Floors
Sådan laver du en Adobe Hut
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
Sådan udskiftes en trædør
Pris sammenligning af bambus gulv og kork gulv
Forskellige flanger
Commercial Painting Tools
Hvordan man tegner husgulveplaner
Installationsvejledning til keramisk tegl