Trinn for, hvordan man bygger et hus på ledigt jord

Trinn for, hvordan man bygger et hus på ledigt jord 

1.

Få landet undersøgt og / eller inspiceret. I de fleste stater og lokaliteter er det nødvendigt at have en jordundersøgelse og / eller inspektion udført for at identificere forekomsten eller fraværet af mineraler og vand. Hvis det ledige jord er beliggende i et landområde, er vandforsyningen muligvis ikke tilgængelig --- så et septisk system og brønd skal installeres.

2.

Gennemgå zoneinddeling love. Zoning love varierer fra sted til sted, men generelt ejere af fast ejendom med ledige arealer må ikke foretage forbedringer såsom kommerciel leje plads i boligområder eller oprette en bolig bolig på et beskyttet ejendom (såsom ejendom beliggende i eller nær truede arter).

3.

Kontakt en arkitekt og byggefirma. For at bygge et hus på ledigt land kræver de fleste lokale boligmyndigheder og / eller fast ejendomskoder planer udarbejdet af en certificeret eller licenseret arkitekt og forelagt det lokale tilladelsesorgan. Desuden skal den entreprenør, der bygger huset på en ejers ledige land, også have tilladelse til at arbejde som entreprenør.

Desuden skal den ledige grundejer kontrollere licenserne for både arkitekten og entreprenøren med staten og bede om referencer fra tidligere klienter.

4.

Ansøg om nødvendige tilladelser. Typisk kræves der tilladelser fra den generelle entreprenør. Men det er den bedste interesse for den ledige grundejer bør selv spørge til de lokale tilladelsesorganer, som tilladelser vil blive nødvendige, og omkostningerne ved dem tillader det.

Ejendomsejere med ledige jordejendomme uden forbedringer, der ønsker at opbygge et hus, skal først have de undersøgte arealer og / eller inspiceres for mineraler og vand i de fleste stater forud for forbedringer.

For at bygge et hus på ledigt jord skal en ejendomsindehaver inddrage tjenester fra en arkitekt, entreprenør og realkreditmægler.

Anden Artikel

Sådan fjerner du beskadiget tapet
Hårdt Trægulv Vs. Laminat
Hvordan man male en træ laden
Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
Sådan dekoreres en knotty Pine Wall
Sådan Refinish en jern badekar
Installationsvejledning til pejs
Hvad er en Gable Dormer?
Oplysninger om grøn gulvbelægning
Hvordan man laver klik og lås trægulve
Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
Sådan Stick Fliser til Træ
Wall Maleri Idéer til et Stue
Sådan installeres marmor
Unikke ideer til forbedring af hjemmet
Sådan Wrap Window Trim
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Asbest Floor Tile Identification
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan fliser du fra et flisebelagt værelse til et andet