Stil Vinyl Siding til Skur

Stil Vinyl Siding til Skur  Fordelen ved vinyl sidespor er, at når den er påført, er den næsten vedligeholdelsesfri, hvilket sparer tid og penge på vedligeholdelse og touchups. Vinyl sidespor giver en bygning et mere moderne og slankt udseende, og kan være i en række nuancer og farver. Det kan endda gøres til at virke som naturligt træ, undtagen uden farvning og konstant vedligeholdelse.

Textured Vs. Glat

Tekstureret vinyl sidespor tilføjer dybde og visuel appel. Vinylen kan omdannes til at udgøre træ eller mursten. Dette er især gavnligt, hvis du har et træ eller murværk og ønsker, at dit skur skal matche det. Ulempen ved denne form for sidespor er, at siden sidevæggen har tekstur, kan det være sværere at rengøre i modsætning til en glat sidespor. Flat plank vinyl sidespor er en enklere glat valse, der er nemmere at rengøre.

Vertikal Vs. Horisontal

Horisontal sidespor har et traditionelt udseende, der almindeligvis findes på boliger. Hvis du forsøger at matche udseendet af dit hjem, Dette er et tilpasningsvist udseende, der kan blande sig ind i strukturen i dit nabolag. En anden mulighed er lodret vinyl sidespor, som er almindelig på skure, lader og virksomheder. Dette giver en ideel måde at gøre dit skur stand ud som en separat enhed fra dit hjem.

Cedar Shakes

Cedar shakes sidespor er designet med det formål at lave en struktur, der ligner naturligt træ. Denne sidespor kræver kun lidt eller ingen vedligeholdelse, i modsætning til naturligt træ, hvilket kræver konstant pleje eller farvning. Cedar shakes kommer i en række træ-inspirerede nuancer.

Anden Artikel

Installationsbehov for pelletsovne
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Attic Dormer Ideer
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Sådan skæres hævede paneldøre
Sådan rengøres slidte trægulve med malinger
Hvordan man regner ud, hvor meget keramisk flise jeg skal bruge til min bordplade
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Sådan installeres offset diagonale fliser
Sådan afslutter du sort valnød
Sådan laver du en udvendig døråbning
Sådan tegner du en garage
Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
Sådan Bend et Baseboard
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan måles og skæres støbning
Sådan opsætter du en stige
Sådan skæres en Formica Counter Top
Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament