Sådan vægmonteres en Baby Change Unit

Sådan vægmonteres en Baby Change Unit 

1.

Bestem vægplaceringen i det rum, hvor babyskiftestationen vil blive installeret. Vælg en omtrentlig højde for bordet og lav et lille blyantmærke på væggen. Den skiftende station skal installeres i en højde, der er behagelig for dig at tage vare på barnet, når han lægges på bordet.

2.

Brug stifinderen til at lokalisere stiften i væggen, som er tættest på blyantmærket, som du lavede for skiftbordets højde og placering. Marker studestedet med blyanten.

3.

Åbn omklædningsbordet og tag skruen af ​​dækslet i hvert hjørne af monteringspladen ud. Monteringspladen er den lodrette del af skiftbordet, når den er åben; det er den sektion, der monteres på væggen. Brug en fladhovedskruetrækker til at skubbe hætterne ud.

4.

Spørg en hjælper til at holde omklædningsbordet, så øverste højre eller øverste venstre skruehul ligger direkte over rulleplade mærke. Placer niveauet på den øverste kant af ændringsstationen. Juster skiftestationen, indtil den er helt plan, og marker derefter de tre resterende skruehuller med blyanten. Flyt den skiftende station væk fra væggen.

5.

Kontrollér de to skruehuller på den modsatte side af de huller, du har lavet på hullet. Brug stud finder til at se om du kan finde en væg stud under disse mærker. Hvis der ikke er en stud, skal du bruge skiftbolte til at sikre den ende af skiftestationen til væggen. Du skal forudborre huller i væggen med den korrekte størrelse borekrone. Den nøjagtige størrelse af borekronen, som du skal bruge vil blive markeret på pakken med skiftebolte.

6.

Skyd en finishskive og en flad skive over enden af ​​en 3-tommers skrue. Hold skiftestationen, så skruehullerne står op med skruehullerne på væggen. Skru skruen gennem det øverste venstre skruehul i skiftestationen og ind i stiften. Gentag dette trin for hvert tilbageværende skruehul. Indsæt to Skift om nødvendigt skruerne i stedet for to skruer, og stram dem med borren.

Tips og advarsler

 • Test skiftbordet med en kombination af varer som vejer mindst 60 kg ved at placere objekterne lige ud over skiftbordet.
 • En baby skiftestation skal være sikkert forankret til væggen, eller det vil i sidste ende gå løs.
 • Forlad aldrig en baby uden opsyn på skiftbordet.
 • Baby skiftende enheder findes typisk i restauranter og hvilesteder, men de kan også bruges i hjemmet. Du kan installere en baby skift station i badeværelset for nemheds skyld, når du får barnet klar til et bad, eller hvor som helst i hjemmet, at en baby skift station ville være praktisk. Når der installeres en baby station, skal der være tilstrækkelig clearance for at den kan åbnes helt, og den skal sikres til vægstik for sikkerhed.

  Anden Artikel

  Sådan installeres tæppeblokke
  Oplysninger om grøn gulvbelægning
  Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
  Nødvendige værktøjer til flisebelægning
  Loftet Isolationsforskrifter
  Sådan glasfiber en boks
  Tile Layout Design Idéer
  Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
  Hvad er valnødfiner?
  Hvordan man bygger et hus ud af genanvendte materialer
  Valg til et veranda loft
  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Sådan installeres Brusekabine
  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Stil af Backsplashes
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  Værktøjer, der bruges til at skære klipplader laminat gulvbrædder
  Innovative Byggeværktøjer
  Sådan repareres køkkenlaminat