Sådan udskiftes et toiletrør

Sådan udskiftes et toiletrør 

1.

Fjern skruerne fra toppen af ​​flangen og skær gennem kloakken 6 inches forbi albueforbindelsen under flangen. Træk dette afsnit op gennem hullet på gulvet. Skær derefter og fjern resten af ​​toiletsløbet, op til det punkt, hvor det forbinder til hovedafløbet. Udskær nu koblingen, der forbinder toiletrørledningen til den eksisterende kloakledning. Husk at du ikke kan bruge hovedafløbet, når du har skåret det ind.

2.

Sæt den nye flange ind i gulvhullet, og sørg for, at toppen af ​​flangen hviler På gulvet --- Skru det ikke ned. Anbring ABS-lim på indersiden af ​​flangen og den venstre ende af 90 graders armbøjle. Skub albueforbindelsen op på bunden af ​​flangen og hold den på plads i 30 sekunder. Skær et stykke ny kloaklinie i størrelse ved hjælp af en hacksaw --- se længden af ​​den del af den gamle linje du tog ud --- og fjern eventuelle grøder med en håndværkers kniv. Lim nu den ene ende af det nye rør og indersiden af ​​den ende af armbøjlen. Skub det nye rør ind i albueforbindelsen og hold det på plads i 30 sekunder.

3.

Skær den nødvendige nye kloaksledning, fjern alle burrs og fastgør den med det nødvendige koblinger --- igen, se på kloaksystemet du tog ud. Når du når hovedafløbet, lim og fastgør en forbindelseskobling til den eksisterende linje. Denne kobling vil være den samme diameter som den vigtigste kloakledning og vil få et rør ud af sin side, der er den samme diameter som toilet kloaksystemet du installerer. Lim og fastgør den nye toiletlinie til forbindelseskoblingen.

4.

Skru flangen til gulvet ved hjælp af 1 5/8-tommers galvaniserede skruer. Du er nu klar til at installere toilettet oven på flangen.

Tips og advarsler

 • ABS (akrylonitrilbutadienstyren) er sort plast anvendt til kloak linjer og koblinger. Det kræver ingen primer før limning. Men hvis du bruger PVC kloakrør, er primer nødvendigt. Så lyt først alle koblinger / rørenden, og lad det tørre, før du anvender PVC-lim.
 • Afløbsrørledninger kan være forskellige diametre, så kontroller du diameteren af ​​toiletrørledningen, du udskifter, før du køber en ny kloakledning / koblinger. Kontroller også diameteren af ​​din vigtigste kloakledning, så du får den korrekte størrelse forbindelseskobling.
 • Når du udskifter et toiletafløb, har du allerede det eksisterende dræn til at følge som en skabelon, så alt hvad du skal gøre er at replikere, hvad der allerede er der. Tag et godt kig på drænet (kendt som en kloakledning) og se hvilken type koblinger --- 30 grader eller 45 grader osv .--- du har brug for. Også beregne, hvor meget nyt kloaksystem (rør) du har brug for. Du skal også bruge en ny flange og 90 graders albue ledd til at starte den kloakledning.

  Anden Artikel

  Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning
  Sådan vedhæftes et gadebillet til en post
  Hvordan man opbygger et trægulv
  Hvad er polymerbeton?
  DIY Epoxy Paint
  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
  Sådan konverteres et hjem til solenergi
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  Sådan bygger du en dør i en kælder
  Korrekt færdigbehandlingsteknik
  Hvordan man opbygger en soffit
  Typer af Railroad Hammers
  Hvad er Tyvek Paper?
  Rør Threader Instruktioner
  Sådan bryder du et beton hegn
  Hvad er fordelene ved Low E Glass on Storm Windows?
  Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter
  Tips om at gå grøn på skolen
  Sådan laver du en hjemme bar ud af træ