Sådan skæres keramiske fliser med en vinkelslibning

Sådan skæres keramiske fliser med en vinkelslibning 

1.

Mål længden og bredden af ​​objektet, som fliserne skal passe rundt med målebåndet. Markér med en blyant de samme målinger på ansigtet eller øverste side af flisen. Brug den lige kant til at forbinde blyantmærkerne. Til afrundede genstande som en toiletflange skal du lave en papemaleri, der er den samme størrelse som flisen. Skær skabelonen med en kniv til at passe, hvor den faktiske flise vil blive placeret. Placer skabelonen på en flise og spor den med blyanten.

2.

Sæt fliserne på et arbejdsbord, så kanten, der skal skæres, hænger over kanten af arbejdsbordet. Brug klemmene til at fastgøre fliserne på bordet, og placér klemmerne, så de ikke kommer i vejen, når du skærer fliserne.

3.

Installer karbid- slibeskive på 4-tommers mølle. Placeret på bunden, og tæt på forsiden af ​​kværnen er en møtrik og en spændeskive fastgjort til en gevindskakt. Fjern møtrikken ved at trykke på låseknappen på toppen af ​​kværnen for at holde akslen fra at spinde og ved at bruge den medfølgende skruenøgle for at dreje møtrikken mod uret. Bag møtrikken er en vaskemaskine, der også skal fjernes. Vaskemaskinen glider bare af akslen. Placer karbidbladet på akslen, og læg derefter skiven og møtrikken på akslen. Stram møtrikken med skruenøglen ved at holde låseknappen og drej skruen med uret.

4.

Tilslut kværn og tryk på tænd / sluk-knappen, indtil den låses. Når tænd / sluk-knappen er låst, drejer hjulet kontinuerligt. Denne funktion gør det muligt at fokusere på styring af kværnen, og ikke ved at holde tænd / sluk-knappen nede. Hold vinkelsliben sidelæns, så slibeskiven er lodret vinkel på den vandrette flise. Dette betyder, at kværnen skal placeres, så slibhjulets tynde kant vender opad, så den kan skære ind i kanten af ​​flisen.

5.

Skær flisen på dens ydre kant med kværnen. Placer bladet op til kanten af ​​flisen og følg sporet med bladet, indtil du har skåret den del af flise du fjerner.

Tips og advarsler

 • Don sikkerhedsbriller før skæring af flise.
 • Vinkelslibberen er et multifunktionsværktøj, der kan skærpe knive, skæres gennem stål eller mørtel, sandet af maling og skåret fliser. Dette værktøj er designet til hurtigt at udføre job, når det korrekte slibeskive anvendes, og flise er ingen undtagelse. Ved installation af fliser skal sektioner skæres ud, så fliserne kan passe rundt om forhindringer som gulvventiler, toiletflanger og stikkontakter. Vinkelslibere er tilgængelige i forskellige størrelser, men en af ​​de mest almindelige størrelser til skærefliser er 4-tommers slibemaskinen.

  Anden Artikel

  Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
  Sådan skæres tørt flise
  Pejs Insert installationsvejledning
  Alternative brændstofkilder til boliger
  Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
  Porch Addition Idéer
  DIY Køkken Booth
  Sådan passer Cedar Shingles
  Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør
  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  Solar Hot Water Act
  Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
  Home Addition Tips
  Tagdækning Værktøj
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Travertin Badeværelse Idéer
  Sådan Reface Pejse
  Hvordan bruger du en tællerbit?