Sådan sælger du byggeværktøjer

Sådan sælger du byggeværktøjer 

1.

Tilføj en annonce på Craigslist.org. Craigslist er et godt sted at sælge ting, du ikke vil have mere, og mange mennesker har succes med det. Gå til Craigslist hjemmesiden og klik på din by eller by. Klik på linket 'Post til Classifieds', og klik derefter på ' Til salg 'og derefter' Værktøjer. 'Vælg det amt, der er tættest på dit område på den næste skærm. Skriv en beskrivelse af de værktøjer, du sælger, og hvor mange penge du vil have til dem. Upload et billede af værktøjerne for at øge din chancerne for at sælge dem. Klik på knappen 'Fortsæt', når du er færdig med at skrive, for at sende din annonce.

2.

Sælg dine værktøjer på et garage salg. salg er en anden nem måde at sælge dine gamle værktøjer på. Vælg en dag for at få salget. Lav tegn og send dem rundt i dit kvarter. Skiltet skal angive sted, dag og tid, og at værktøjerne vil blive tilbudt. på et bord med prislapper ved siden af ​​dem.

3.

Tag dine værktøjer til en bondebutik. En af de mest almindelige måder folk sælger byggeværktøjer på s ved at tage dem til en bondebutik. Find en lokal bondebutik i dit område ved at søge i de gule sider eller søge online. Medbring værktøjerne til bondebutikken og få dit foto-id med dig. Fortæl den person, der arbejder der, at du gerne vil sælge dine værktøjer og fortælle dem, hvor meget du vil have for dem. Du vil måske bede om mere end du vil have, så du har plads til forhandling.

Tips og advarsler

 • Bondebutikker vil sandsynligvis tilbyde dig mindre end hvad du vil have for dine værktøjer, da de skal markere prisen, når de sælger dem i butikken. Det kan tage dig længere tid at sælge dine værktøjer gennem Craigslist eller et garage salg, men du vil sandsynligvis få flere penge til dem på den måde.
 • Der er ingen grund til at lade de gamle byggeværktøjer, du aldrig bruger mere, hoppe op i garagen og samle støv. I stedet kan du sælge dem og bruge pengene til at købe nye eller bare have ekstra penge. Der er meget Du kan sælge dine værktøjer online eller i et garage salg, eller du kan tage dem til en bondebutik.

  Anden Artikel

  Tips om aluminiumskæring
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Halv Badeværelse Design Idéer
  Typer af Udvendig Trim
  Sådan Sammenlignes Composting Toilets
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Sådan slår du et lys, der har en lysføler
  Søjlevask Vs. forfængelighed
  Sådan køber du en vindturbine til brug i hjemmet
  Liste over værktøjer til skæring af badeværelsesflise
  Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner
  Sådan fjerner du asbeststøv
  Sådan installeres hardware på trædøre
  Sådan vurderer du sømløse tagrendere
  Hvordan man laver laminerede gulve
  DIY VVS til en håndvaske
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Hvordan man male en træ laden
  Sådan opretter du en udvendig døråbning