Sådan laver du store fliser

Sådan laver du store fliser 

1.

Fjern det gamle gulv ved at skære den gamle overflade væk med en hammer og mejsel, indtil du kommer ned til krydsfinerbeklædningen eller beton, hvis den er i stueetagen.

2.

Støv gulvet og brug et rensemiddel for at fjerne snavs.

3.

Dæk gulvet med WonderBoard for at skabe en undergulv, der kører i en søm hver fjerde tommer. Stagger brædderne, så hjørnerne på de tilstødende brædder ikke mødes på et hvilket som helst tidspunkt.

4.

Mål halvvejsepunktet langs hver væg, markér hvert punkt i bunden af ​​væggen Snap en kalklinie mellem modstående vægge. For at gøre dette skal du midlertidigt føre et søm i gulvet ved siden af ​​mærkerne på væggene. Tag den ene ende af kalklinjen på et negle, og træk derefter kalklinjen over gulvet og pakk den omkring den anden søm. Gå til midten af ​​gulvet og løft kalklinjen omkring seks inches i luften og lad det gå. Gør det samme med de andre vægge. Dette vil dele gulvet i fire kvadranter med centrum af

5.

Bland et parti thinset mørtel efter instruktionerne på pakken.

6.

p>

Vælg en kvadrant for at begynde i, og anbring et lag med tinsæt for at dække et område, der måler 2 fod med 3 fod, begyndende ved det hjørne, hvor kalklinierne mødes. Brug den glatte kant af en trowel til at sprede morteren , gør Sørg for at du ikke dækker kridtlinierne.

7.

Brug trowel'en i 45 grader vinkel, brug den skårne kant til at skabe højder i tinsettet. Brug en bred, buet aftørring til at sprede lidt mere thinset, og slut derefter med et sidste pass, der går i en lige linje.

Begynd at lægge flisen. Lav en række fliser ad gangen, og placér afstandsstykker mellem hver flise. Når du er løbet tør for gulvplads, der har en tinset påført, skal du anvende den på gulvet som du gjorde i trin 6 og 7. Stop, når du ikke har plads nok til at lægge en fuld flise.

9.

Gå tilbage til den første flise, du laver, og læg en anden række vinkelret på den første række ved hjælp af samme metode. Fortsæt denne proces indtil kvadranten er færdig med undtagelse af kanterne, hvor du skal skære fliser.

10.

Sæt fliserne i de øvrige tre kvadranter på samme måde.

11.

Mål mellemrummet mellem væggen og kanten af ​​afstandsstykkerne i den sidste række af fliser, du lægger langs hver væg.

12. < / p>

Tæl hvor mange fliser du har brug for langs hver væg. Markér fliserne med en blyant, så du ved, hvor de skal skære dem, så skar fliserne med en vågen sav. Placer flisen mod styret på sav og linje det op, så bladet er justeret med blyantmærket. Gør skæret ved langsomt at flytte flisen ind i bladet.

13.

Læg de skårne fliser på gulvet og giv mørtelen en time for at begynde at sætte ind.

Brug et værktøj med lige kant til at skrabe bort enhver mørtel, der oser mellem fliserne, og fjern plastafstandsstykkerne med et par af nålestang.

15.

Følg instruktionerne på pakken, bland et parti af fuger.

16.

Start i en af ​​baghjørnerne og læg en til to foderplader på gulvet.

17.

Spred fugemidlet ind i hullerne mellem fliserne med en fugemølleflyde. Hold injektionsflåden i 30 grader vinkel, og brug en udtørring, der ligger i en vinkel på fliserne, så du 'fejer over hjørnet af fliserne og går diagonalt på tværs af dem.'

18

Gå over området flere gange for at sikre, at hullerne er helt fyldt med fuger.

19.

Tør overskydende fuger i næste sektion af flise. Gentag denne proces, indtil hele gulvet er fugtet.

20. Efter at fugte i det sidste afsnit skal du tillade fugemassen at indstille til den tid, der er angivet i instruktionerne (normalt ca. 20 minutter).

Tør den overskydende fugemasse, som er tilbage på fliserne, med en fugtig svamp, skyll det ofte og klem så meget vand ud som muligt.

22.

Vent cirka 45 minutter, og brug et papirhåndklæde til at tørre ned den uklarhed, der er tilbage på flisen.

Tips og advarsler

 • Brug sikkerhedsbriller og følg vejledningen, når du bruger den våde sav til at skære fliserne.
 • Sørg også for at vandet er løb løbende i den våde sav for at holde savklinge og flise køligt, når fliserne skæres, samt forhindre støv i at blive sparket op.
 • Hvis du søger et projekt for at give dit hjem et nyt udseende, er et flisebelagt et ret nemt og billigt projekt. Et nyt fliseregulv kan bidrage til at forbedre et rums udseende og øge værdien af ​​din hjem. Og du kan selv gøre det på en dag. Hvis det gøres rigtigt, kan din nye etage vare i årevis, hvilket giver dig et rentabelt afkast af pengene og investeret tid.

  Anden Artikel

  Hvad er meningen med Sikkens?
  Badeværelset Redecorating Tips
  Sådan Stain Oak Skabe Dark
  DIY Door Trim
  Sådan laver du Crown Molding Corners
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Hvad er polymerbeton?
  Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
  Køkkenlayoutværktøjer
  Hardwood Vs. Granitflise til et køkkengulv
  Sådan samles dine egne skabe
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Hvordan man laver Cedar Shingles
  Tricks af Trade for Hanging Drywall
  Sådan installeres Cedarbeklædning
  Tile Cutter Værktøj
  Jensen Pejs Gel Brugsanvisning
  Sådan Grout Bademuren
  Sådan Lim Plastic Trim Board