Sådan laver du Holland Pavers

Sådan laver du Holland Pavers 

1.

Sæt træstænger rundt om perimeteren, hvor du vil have terrassen til at være, pounding dem ind med din hammer og forlader omkring seks inches af stangen over jorden. Binde garn mellem stakene for at markere omkredsen.

2.

Grav blødet ud indenfor gårdhaveområdet ved hjælp af en skovl. Brug et niveau for at få snavs så lige som muligt, flytte det rundt og tampe det ned efter behov.

3.

Dække området med ukrudtsblocker, læg det i kurser overlappe lidt ved kanterne og skære det efter behov med en knivskarv.

4.

Skær værdsat to-fire-fours med en cirkelsag efter behov for at passe rundt omkretsen . Stil brædderne på deres smalle sider, så de danner en kasse omkring terrassen.

5.

Spred grus over terrassen til en dybde på omkring fire tommer. Gør det så jævnt og fladt som muligt ved hjælp af dit niveau og skovl.

6.

Brug en haveslange til at mætte gruset med vand. Lad det afløb og spray det igen. Gentag flere gange for at skabe en flad og godt pakket overflade.

7.

Læg Holland pavers langs den ene side af patioområdet. Fortsæt med at bygge tværs over området, i enhver konfiguration, du vil have, så længe alle pavers 'kanter rører hinanden. Dæk hele området inden for de to til fire.

At lægge din egen løst mursten paver gårdhave er et godt weekend projekt, der ikke involverer beton eller andre permanente materialer. I stedet opretter du en seng af fint grus og lægger derefter pavers over det, grænset af vejrbestandige to-fire Ved tæt pakning af gruslejet vil den resulterende gårdhave være solid og vare i årevis. Holland er et populært paver-mærke.

Anden Artikel

Tilslutning af to støbekroner
Hvordan man designer et nyt badeværelse
DIY Reparer et ridser på et trægulv
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
Sådan hældes en betonplade til en stolpe
Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang?
Sådan dekoreres en knotty Pine Wall
Sådan laver du en brandprøvevæg
Installationsværktøjer til omløbsrør
Tømrerarbejder
Oprindelse af håndværker stil hjem
Sådan laver du en traditionel mudderhytte
Power Rotary Tools
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Hvad er polymerbeton?
DIY Engineered Trægulv
Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
Sådan installeres og udlægges flise
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Sådan installeres laminatgulv over linoleum