Sådan installeres udendørs trin

Sådan installeres udendørs trin 

1.

Vælg et sted, hvor dine trin vil blive opbygget. Fjern alle genstande, planter og græs fra dette område, så du bliver efterladt med en plet af bar jord 6 tommer bredere end bredden af ​​dine planlagte trin. Brug en skovl til at grave jævnt ned 4 tommer over hele området og derefter grave dybere end den kendte frostlinie ved de vertikale sidekanter.

2.

Placer et skovramme bygget fra belagt tømmer eller en færdiglavet stringer ind i midten af ​​det forberedte område. Brug et målebånd for at sikre, at denne ramme eller stringer er den samme afstand fra hver kant af området. Fyld de tomme mellemrum i formularen eller stringer med mellemstore til store klumper af skrot murværk, holde det 4 tommer fra alle sider og toppen af ​​formen eller stringer.

3.

< p> Hæld forberedt beton i det nederste trin i form eller stringer. Vent, indtil betonen sætter sig for at sikre, at det ikke lækker overalt. Fyld resten af ​​formen eller stængerrummet med beton, der arbejder fra bunden til toppen.

4.

Niveau overfladen af ​​hvert betonstrin med skræftet. Arbejd hver betonoverflade med en metalfinish trowel for at glatte det og frigive enhver fanget fugt fra midten. Brug et skrot stykke 2-for-4 tømmer til forsigtigt at tampe betonen inde i hver sektion af rammen.

5.

Vent, indtil betonen lige er begyndt at indstille, mellem 30 minutter og 2 timer. Screed hver af overfladerne igen og niveller og jævn betonfladerne en sidste gang med en metalfinish trowel. Fjern stigerpladerne fra formen eller strengen, når betonen vil blive på plads.

6.

Glat det område, hvor hvert trin fastgøres til den ene over det med en trækul. Afslut kanten af ​​hvert trin ved at gnide den med et trappeværktøj, indtil det er glat og jævnt. Sørg for at du er tilfreds med trinets endelige udseende, og at der ikke er nogen grove eller ujævne områder.

7.

Tillad trinene at helbrede i 5 til 7 dage. Fjern formularen eller stringer, demonter den om nødvendigt. Beskyt de nye trin med to lag murerforseglingsmiddel.

Tips og advarsler

 • Ret dine trin en gang om året for at holde dem i perfekt stand.
 • Betonstrin er nyttige udendørs til overgang fra en høj gårdhave til jorden eller for at give dig et løft i opbevaringsbygninger eller andre strukturer. Beton er også et varigt valg til at erstatte rotting træ veranda trin eller enhver anden form for ukorrekt materiale. Du kan vælge en farvet beton, der accenter uden for dit hjem eller forretning, og du kan endda bruge konkrete frimærker eller en betonmølle til at skabe skræddersyede overflader.

  Anden Artikel

  Gummi Gulve Fordele og ulemper
  Valg og stilarter af trægrapper
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
  DIY Lav en forlængerledning til svejsere
  Travertin Vs. Granit bordplader
  Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
  Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Sådan appliceres Formica og Laminat
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Typer af Udvendig Stucco
  Idéer til køkkenliv
  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Radialsag Anvendelser
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  DIY Countertop Kontakt Cement
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  DIY cykel opbevaring rack
  Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
  Sådan installeres selvklæbende flise