Sådan installeres skiferfliser over beton på en veranda

Sådan installeres skiferfliser over beton på en veranda 

1. Brug en tømmermørtelmørtel til at sprede tyndmørtelmørtel langs den ene kant af betongpanden. Læg den til ende og komme så langt frem som bredden af ​​din uncoupling membran (generelt fire fødder).

Rul udklemmemembranen ud over mørtelen, tryk den fast på plads og skær den af ​​med en kniv.

p> 3.

Spred en anden mørtelmørtel og læg et andet forløb af membranen sammen med den første. Gentag, læg om side-by-side kurser af membran, indtil du har dækket hele gulvet. Lad mørtel sæt i 12 timer.

4.

Opdel membranens overflade i fire lige kvadranter, ved hjælp af din kalk snap linje for at lægge to linjer, der krydser hele overfladen i to vinkelrette retninger og skærer i midten.

Spred tyndt mørtel over midtpunktet af krydset, over nok område til at omfatte fire fliser. Tryk de første fire skiferfliser på plads ved krydset og indstil fliser mellem dem som du gør.

6.

Spred ekstra mørtel rundt på fliserne og sæt flere fliser på plads. Byg ud fra midten af ​​gulvet mod kanterne af verandaen langs linjerne. Skær fliserne på omkredsen på en våd sav efter behov. Gør hele overfladen

7.

Lad fliserne indstilles i 24 timer. Fjern afstandsstykker.

8.

Hæld gulvet med usandede injektionsmørtel og en fugemassage, ved hjælp af gylven til at presse fugemidlet i lommen es. Tør den overskydende fugemasse af med en fugtig svamp. Lad fugen tørre i to eller tre dage før du går på den.

At lægge skiferfliser over en betonportal er en lignende proces til at lægge den overalt. Imidlertid kræver flisebelægning af enhver udendørs overflade ekstra forberedelse og specielle materialer for at beskytte flisen mod revner på grund af bevægelse i bunden, der kan skyldes pludselige temperaturændringer. Se din lokale boligforbedringsbutik til afkobling af membran, som er et tykt, fibrøst underlag, som absorberer bevægelse fra jorden og forhindrer det i at revne fliserne.

Anden Artikel

Sådan opbygges en mantel til en pejsindsats
Sparsommelige ideer til dit køkken Remodel
Loftet Isolationsforskrifter
Hvad er valnødfiner?
Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Sådan vinkler solfangere til at lave solopvarmet varmt vand
Tips om fliserne
Sammenligning af Solar Attic Fans
Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
Sådan dækker du et popcornloft
Wall Maleri Idéer til et Stue
Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
Hvordan man male en træ laden
Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk
Sådan Wire en Lighting Outlet
Håndværktøj til metal
Sådan Stain Laminat Skabe
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Inexpencive Drywall Taping Tools