Sådan installeres en vinstativ

Sådan installeres en vinstativ 

1.

Vælg et passende vinstativ baseret på behov. Tage hensyn til antallet af flasker, der vil blive oplagret, samt den mængde plads, der er til rådighed for stativet, der sikrer, at der er rigeligt plads til døre, der kan åbnes, og folk kan gå forbi uden at støde på stativet.

2.

Bestem det rigtige sted for at installere vinstativet. Opbevaring af vin i direkte lys vil beskadige vinen over tid, og det vil lagre vin i et område, der udsættes for store temperaturudsving.

Læs alle producentens anvisninger før hænger på stativet. Sørg for, at alle nødvendige dele er medtaget i stativet og kendskab til trinene i monteringsprocessen.

4.

Find en stifter i væggen ved hjælp af stiften finder det afgørende, da vinflasker er ret tunge og vil kræve brugen af ​​en stud, der understøtter vægten.

5.

Marker punktet i stiften med en blyant Den første skrue vil blive anbragt i henhold til instruktionerne på vinstativet.

6.

Mål og marker de resterende skruelokaler i henhold til vingestativets anvisninger, ved hjælp af niveauet for at sikre stativet vil være lige.

7.

Monter stativet på væggen ved hjælp af skruepistolen for at få en tæt pasform imod væggen. Kontrollér, at stativet er niveau for at sikre, at flasker vil blive i reolen.

Tips og Warnin gs

 • Vinhyller findes i mange forskellige størrelser, former, stilarter og materialer, så vælg omhyggeligt for at ende med en, der både passer til dine behov og er æstetisk tiltalende for rummet.
 • For at undgå elektrisk stød skal du slukke for strømkablerne, der løber gennem de vægge, hvor boringen finder sted.
 • At have en vinplade er afgørende for at holde vine sikkert gemt, samt at sikre maksimal visning for at have bragging rettigheder over venner og familie. Vinflasker er tunge og kan ofte være ekstremt dyre, så det er den bedste måde at sikre, at vinen ikke kommer til en tidlig død, før korken er klar til at blive poppet. Mange typer stativer er tilgængelige på markedet, men en vægmonteret rack er den sikreste type til dine flasker.

  Anden Artikel

  Sådan Skær Fiber Glass Duct Board
  Sådan beregnes trappevinkler
  Tile Setter Tools
  Sådan Lay Stone Floor Tile
  Sådan fjernes klædt ned vinyl gulv
  DIY VVS til en håndvaske
  Faktisk vs Nominel i Indramning Tømmer
  Gips Rock Facts
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Typer af Drill Chucks
  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
  Sådan isoleres en plade
  Sådan vinkler solfangere til at lave solopvarmet varmt vand
  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Hvad er en Gable Dormer?
  Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
  Sådan installeres store vægfliser
  Sådan Stain A Maple Floor
  Liste over værktøjer til skæring af badeværelsesflise