Sådan genoplives en epoxygulv

Sådan genoplives en epoxygulv 

1.

Mål gulvet, så du ved, hvor meget epoxybelægning der skal købes. En gallon dækker en fireogtyve fireogtyve fods etage. Når du har kendskab til det beløb, du har brug for, skal du vælge den type epoxycoating, du ønsker. Der er epoxybelægninger til svømmebassiner, udendørsområder og indendørs områder. Vælg den type du har brug for baseret på den type område, hvor du planlægger at bruge den.

2.

Tag forholdsregler for at holde epoxy fra huden og væk fra øjnene. Epoxy indeholder kemikalier, der kan være skadelige. Brug gummihandsker, lange ærmer, lange bukser og sikkerhedsbriller, når du arbejder med epoxy.

3.

Klargør gulvet ved at rense det med sæbe og vand. Brug en affedtningsmiddel til at fjerne resterende olieflader, vask derefter gulvet igen med sæbe og vand.

4.

Sand sand gulvet glat ved hjælp af et hårdt sandpapir (36 gryn) , idet der lægges særlig vægt på eventuelle afskårne områder. Brug en trommeslibning til de vigtigste dele af gulvet og kantsliberen til kanterne. Når sanderen er tændt, bevæger den sig i en frem og tilbage bevægelse eller en cirkulær bevægelse frem og tilbage over gulvet. Efter at slibningen er færdig, brug en blød klud og en børste til at rydde op eventuelle affald og malingchips.

5.

Fyld lave områder med epoxymørtelfyld. Efter at epoxymørtelet tørrer, rengør gulvet med en blød klud og børste for at rydde op og affald. Gå over gulvet med en våd klud som en slutrengøring.

6.

Bland epoxyen med en hærder i tre til fem minutter, lad den stå i 30 minutter. Temperaturen, når epoxyen blandes, skal være mellem 30 og 80 grader, og fugtigheden skal være lav.

7.

Påfør epoxy gulvbelægningen til kanter og hjørner af gulvet Brug først en lille pensel. Anvend derefter en rulle på den resterende del af gulvet. Start altid modsat døren og arbejde frem og tilbage over rummet mod døren. Når du er færdig lukker du rummet i 24 timer for at lade epoxyen tørre.

Coating din garage eller kælder gulv med epoxy vil gøre gulvet mere holdbart og attraktivt. Epoxy giver gulvet et lyst og rent udseende, selvom gulvet er gammelt. Hvis du har en eksisterende epoxy belægning, der er flået eller falmet, kan du anvende et andet lag epoxy for at give det et nyt udseende igen. Det samme gælder for industrigulve, men med flere valg af gulvsystemer til rådighed.

Anden Artikel

Installation af præfabrikerede laminatbord
Sådan isoleres bag gips
Vinyl sidespor Vs. Fiber Cement
Idéer til Refinishing Tile Floors
Hvad er Carrera Marble?
Sådan installeres laminatgulv over linoleum
Sådan installeres Radiant Gulvvarme i et gammelt hjem
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
Home Addition Projekter
Hvordan man sammenligner stiger
Sådan laver du flise til loftet
Sådan tegner du en Stand Up Shower
Trin-for-trin vægindramning
Tagdækning Værktøj
Sådan overgår du en trægulv spline
Sådan installeres laminat
Sådan finder du fugtindholdet i træ
DIY: Casement Windows
Trin for trin instruktioner til trægulv installation på Concrate Plader