Sådan Soundproof et værelse billigt

Sådan Soundproof et værelse billigt 

1.

Udskift den indre hule kerne dør med en solid dør. Brug medietæthed fiberboard, som er tættere end træ og absorberer støj bedre. Hvis der er en kløft mellem bunden af ​​døren og gulvet, skal du tilslutte en gummiklappe, der hedder en transom-forsegling.

2.

Dør dækket med et akustisk draperi eller en 1 tyk muld, der helt dækker dørens sømme. Hæng draperi direkte på væggen. Hæft det, så hæfteklammerne er skjult ved draperingen.

3.

Slut vinduet med en akustisk måttet skåret i størrelse. Hvis lyset er et problem, skal du dække vinduet med gennemsigtig plastik og tilføje skodder.

4.

Påfør tykke perler af silikondæksler til vægge og lagplader eller akustiske plader på eksisterende væg. Skub ikke bordet eller sheetrock flushen til den eksisterende væg; luftstrømmen mellem de to vægge er nødvendig for at hjælpe med støjblokeringen. Skru brædderne til væggene, men ikke for tæt.

5.

Installer overdådigt gulvtæpper på gulvet og fjern eventuelt hårdfladede møbler. Mærkeligt vinklede polstrede møbler vil absorbere lyden og bryde lydbølgerne, når de rejser gennem rummet.

Lydisolering et rum medfører støjabsorption og støjblokerende. Lydisolering gør det muligt at optage studioer og filmsæt uden at optage støj eller interferens. Lydisolering kan også hjælpe med at lyse sovende hvile uden at blive forstyrret. En garage kan være lydisoleret for at undgå ubehagelige opkald fra irate naboer, når din søn tager tromling. Uanset om du forsøger at holde støj ind eller ud, kan lydisolering hjælpe dig med at holde roen i dit hjem.

Anden Artikel

Genbrugspapirer mod granit
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Egenskaber af Cedar u0026 Pine Wood
Sådan repareres egegulve
Energieffektive kilder til varme
Sådan måles for en tæppepude
Sådan installeres Armstrong Laminatgulve
Sådan installeres V-Cap Tile
Anvendelse af PTFE-tape
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan sættes Keramisk Tile på Luan
Typer af bruservægge
Idéer til billige badeværelser og lofter
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Mobile Home Deck Ideas
Sådan installeres præfabrikerede gulve
Sådan afslutter du nye trægulve
Forskellige flanger
Hårdt Trægulv Vs. Laminat
Plastering Værktøj u0026 Udstyr