Sådan Skærer En Stucco Wall

Sådan Skærer En Stucco Wall 

1.

Marker placeringen af ​​dit snit ved hjælp af en kryds snap line. Har en partner holde den lette ende af snaplinjen, mens du udvider den til endepunktet af linjen. Træk snaplinjen stramt, tag den op fra vægens overflade, slip den og lad den 'snappe' tilbage for at forlade en kridtlinie markeret på væggen.

2.

Score over længden af ​​linjen ved hjælp af en murværk og murværk hammer. Hold mejskanten direkte oven på linjen med en hånd. Brug din anden hånd til at svinge en murværk hammer og slå mejselens røv. Score langs hele linjen til en dybde på 1/8 tommer.

3.

Indstil cirkulæret så dybden til u0026 # xBC; inch. Aktivér og sænk saven på den målte linje. Skub saven over længden af ​​linjen ved hjælp af den scorede linje som en vejledning. Deaktiver og fjern saven fra væggen. Juster savens dybde til u0026 # xBD; tommer, en stigning på u0026 # xBC; tommer.

4.

Aktiver og sænk saven på den målte linje. passere gennem linjen. Deaktiver og fjern saven fra væggen. Øg savens dybdeindstilling med en anden 1/4 tommer, og skub igen en anden passage gennem linjen.

5.

Gør successivt dybere kørsler gennem skæringsområdet, stigende med trin på u0026 # xBC; tommer, indtil gnister flyver fra muren - gnister indikerer at du har nået metalpladen under stucken.

Fjern murenbladet fra den cirkulære sav og fastgør en metal cut-off blad. Du må ikke ændre savens dybdeindstilling. Aktiver og sænk bladet i skæreområdet og lav et pas for at skære gennem lathen.

7.

Fjern metal cut- off blade fra den cirkulære sav og erstatte med et træskærende blad. Lav de endelige passerer gennem vægens træbeklædning for at færdiggøre klippet.

Tips og advarsler

 • Skær aldrig stucco uden brug af passende sikkerhedsudstyr - handsker, beskyttelsesbriller og lange ærmer. Flydende stykker af stucco og gnister er farlige.
 • Kvalitets murværksklinger til cirkelsave klippes let og giver en effektiv måde at skære en stucco væg på. Murværk og diamantklinger er tilgængelige for hver størrelse cirkelsav og i kvalitetsgrader, der ikke kun skærer gennem stucco, men også betonplader. Grib det rigtige udstyr, følg sikre skæreprocedurer, og du vil kunne lynlåse igennem en stukkersnit.

  Anden Artikel

  Sådan installeres Corbels
  Installationsanvisninger til loftslys
  Sådan installeres præfabrikerede gulve
  Sådan Wire en Vent Hood
  Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
  Nødvendige værktøjer til flisebelægning
  Sådan afslutter du sort valnød
  Hvordan man laver et rampe for skatere
  Carport Krav
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
  Vinyl Siding Design Idéer
  Sådan graver du op i en betonetage
  Fjernelse af gamle badekar
  Sådan installeres Custom Tile i et brusebad
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  The History of Cavity Wall Insulation
  Udvendige designtips
  Slibeværktøj
  Sådan bruges en vinkel finder du