Sådan Remodel et lille soveværelse

Sådan Remodel et lille soveværelse 

Skitse eller udform dit design

1.

Mål det rum, der skal ombygges og skitsere det på grafpapir. Hver kvadrat på papiret vil svare til en fod. Når man kigger på omridset på papir, hjælper man med at præcisere, hvad man skal arbejde med. Mål møblerne eller andre ting, du vil placere i rummet. Blyant alle stykker på grafpapiret til en god pasform.

2.

Se på de omgivende rum. For at forstørre rummet, der skal ombygges, kunne en væg til et tilstødende rum eller en hallway fjernes. Et skab eller en niche kan blive taget ud eller 'bumped' i det næste rum. Et karnapvindue tilføjet til en ydervæg gør et lille rum større. Kontrollér for at være sikker på, at du ikke manipulerer med en bærende væg. Eventuelle strukturelle ændringer bør ses af en professionel.

3.

Maling og gulvbelægning vil gøre rummet til at virke større. Lyse farver lyser et værelse. Mørke farver trækker din vision ind, hvilket gør rummet til at se mindre ud. Spejle vil gøre et værelse ser større ud. Space-ekspanderende optiske illusioner kan gøres med maling. Maling af et loft hvidt mod farvede vægge vil gøre rummet til at se højere ud. En vægmalet eller vægpapir på en væg vil tilføje dimension.

4.

Tilføj opbevaring. Fjern bunden fra et sæt køjesenge for at skabe en enkel hems. Tilføj et skrivebord, kommode eller hylder i det åbne rum under den øverste køje. Opret reoler ved at fjerne gips og bygge hylder mellem pinde. Tilføj opbevaring ved at bygge hylder rundt i rummet omkring en fod fra loftet. Brug plads til at vise samleobjekter eller pænt foldede tøj. Hæng kurve for at gemme rod. Hæng garn fra lofthjørner for at holde fyldte dyr og legetøj.

5.

Brug rummet til mere end et formål. Tilføj en sovesofa, futon eller trille seng for at gøre værelset til et soveværelse / gæsteværelse og familie / medieværelse. Et lille soveværelse kan også fungere som kontor. Skabsrummet på et gæsteværelse kan bruges til ekstra opbevaring af pantry eller til tøj uden for sæsonen.

Tips og advarsler

 • Tænk igennem hvad Det nye soveværelse skal give.
 • Lav planer på papir, inden du begynder at bygge.
 • Ombyg et lille soveværelse ved at tilføje plads eller ændre, hvordan eksisterende rum bruges. Tilføj funktion med bogreoler, skabe og opbevaringssystemer. Hvis en større tilsætning ikke er mulig, øg firkantede optagelser ved at opbygge en bumpout. Mal til øjeblikkeligt at ændre udseendet af et værelse.

  Anden Artikel

  Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
  Gulvstrimlingsprocedurer
  Sådan installeres husholdnings tæppe
  Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Sådan limes tæppe til træ
  Loftisoleringstips
  Exterior Home Renovation Ideas
  Sådan behandles Bare Wood
  Fakta om isolering
  Sådan fjernes gevindskruer
  Dæk Remodeling Idéer
  Løvtræ og laminatgulve fordele og ulemper
  Sådan skæres Clay Roof Tiles
  Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
  Forskel mellem bambus og trægulve
  Sådan tegner du en garage