Idéer til Back Splash med Volga Blue Granite

Idéer til Back Splash med Volga Blue Granite  Volga Blå granit er en af ​​de mere holdbare granitter på markedet i dag til brug i køkkenbordplader. Volga Blue er en mørk sten, der består af glimmer og kvarts i et flettet mønster, ofte med skinnende, levende blåstrimler. Koordinerende Volga Blue med en backsplash flise kan gøres ved at trække den dybe blå fleck ud af bordpladen og bruge den som en accent eller den overordnede farve på køkkenet backsplash.

Moderne Design

Hvis køkkenet er moderne i stil, overvej at bruge en blå glasflise til bagpladet. Match farven på glas til den blå fleck i granitten og kør glasfliserne i hele backsplashområdet. Den blå i Volga Blue er dyb, levende og reflekterende, hvilket gør den til det perfekte supplement til enhver form for glasflise.

Subtile Design

Hvis køkkendesignet allerede er optaget, overvej en subtil backsplash, der opfanger farven af tælleren uden at konkurrere med den. Vælg en hvid eller offwhite firkant flise til feltet af backsplash. Installer den på en diagonal, og hver fire fyldte fliser skæres i en blå flise accent, der matcher blåens farve i bordpladen. Brug den samme farve blå til at ramme fliserne bag kogepladen for yderligere farve og interesse. Fortsæt det samme mønster inde i rammen for et koordineret udseende.

Dramatisk design

Hvis køkkenets bagplash har brug for et kontaktpunkt, skal du skabe en dramatisk stænk farve lige bag kogepladen. Vælg flere nuancer af blanke, blå, mosaikfliser, der supplerer skyggen af ​​blåt i skranken. Bland disse farver sammen i et tilfældigt mønster. Lyset rammer hver flise individuelt og skaber et skinnende felt med dybde og farve. Kør en enkelt linje af disse mosaikker gennem et simpelt felt af undergrundsfliser langs bordpladerne for at binde designet sammen, samtidig med at øjet fokuserer på rygpladen.

Anden Artikel

Sådan beregnes trappestrengere
Tømrerværktøj
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Idéer til udendørs hjem tilføjelser
Sammenligning af Solar Attic Fans
Hvad er eksponeret Aggregate?
Idéer til cement gulve
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Hjemmelavet Plexiglass Backsplash
Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
Sådan køber du en kommode
Hvad er meningen med Sikkens?
ADA-parkeringskrav
Installation af køkkenbordene
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Sådan installeres glidende bruser døre
Oplysninger om badekarregulering
Hvordan man laver fladskabsdøre