Hvordan virker Low-E Window Film?

Hvordan virker Low-E Window Film? 

Definition

Low-e står for lavemissionsevne, hvilket betyder at vinduet kun tillader visse typer lys at passere igennem. Filmen blokerer en stor mængde ultraviolet eller UV, lys, før det kan passere ind i huset. Ikke alene bringer UV-lys meget energi til at tilføre uønsket varme i de varmere måneder, men det kan også beskadige nogle typer gardiner, møbler eller tæpper gennem gentagen eksponering. Low-e-film er designet til at give vinduer en barriere for at forhindre disse problemer.

Materialer

Filmen er faktisk et meget tyndt lag plastbelagt med en eller anden type metalelement eller metaloxid. Denne metalforbindelse stopper UV-lyset fra at gøre det gennem filmen, samtidig med at andre bølgelængder kan passere uden reaktion. Nogle vinduer kan købes med filmen, der allerede er installeret, mens andre film kan købes og anvendes til eksisterende vinduer. Men de vil reducere noget af det naturlige dagslys ind i vinduerne.

UV-lysadministration

Low-e-film arbejder på to niveauer samtidig: refleksion og absorption. Metalelementerne er designet til at give en semireflekterende overflade, der vil bortlede nogle af solvarmen i UV-strålerne, før de selv gør det gennem filmen. Metalelementerne absorberer også energien i fotoner i stedet for at lade den passere ind i atomerne inde i huset. Producenter hævder, at gode film kan reducere solvarme med 80 procent til 90 procent.

Typer af toner

Forskellige farver findes i forskellige filmstyrker. Nogle delvist udelukkende udelukke solvarme, men tillader mere lys ind i huset for et mere naturligt udseende. Andre film blokere den maksimale mængde varme, der er mulig og er tilbøjelig til at være de dyreste versioner. Nogle film tilbyder ekstra fordele - bivirkninger ved at reducere UV-stråler - som mindre blænding og øget privatliv.

Livstid og alternativer

En god vinduesfilm beskytter et vindue i ca. 10 til 15 år før det bliver nødt til at blive udskiftet. For at springe over dette udskiftningstrin kan boligejere købe vinduer, der har UV-belægninger malet på selve vinduet eller endda smeltet i glasset. Hvis boligejere foretrækker naturligt sollys, kan de købe vinduer, der har forseglede, gasfyldte mellemrum mellem deres ruder, som stopper varmeoverførslen, mens de tillader UV-lys. Energibesparende byggematerialer bliver mere og mere tilgængelige, da boligejere søger forskellige måder at spare penge på i deres hjem. En af de mest populære måder er at isolere huset godt nok til at forhindre varmeoverførsel til og fra naturen. Low-e vinduer er designet til både at beskytte materialer inden for hjemmet og betydeligt lavere energikostnader ved at forsegle vinduer, et af de primære varmeudslipningssteder.

Anden Artikel

Composite Decking Typer
Projekter til Home Makeover
Hvordan man laver flise i et hus
Wood Backsplash Ideer
Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne
Sådan installeres en slatwall
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet
Typer af energibesparende lyspærer
Sådan isoleres en kælderen glød
DIY Tub Refinishing
Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
Sådan Wrap Window Trim
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan Grout Slate Backsplash
Nødvendige værktøjer til flisebelægning
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Typer af Foundation Slabs
Moderne badeværelse tegl design ideer