Hvordan man opbygger en lille hytte

Hvordan man opbygger en lille hytte 

1.

Ryd og niveau kabinebygningsstedet, fjern træer, klipper og forhindringer. Placer kabinen for at drage fordel af sollys og på et sted med god dræning, der ikke er udsat for oversvømmelse eller lavine. Sikre en byggetilladelse, hvis det kræves i din lokalitet.

2.

Tegn en skitse af din hytte for at bestemme størrelsesmålinger. Planlæg døren og vinduernes placering. (Undgå at placere vinduer på den nordlige side af kabinen i kolde klimaer.)

3.

Byg et fundament af sten-, betonblokke eller firevejs dækblokke. Konstruer gulvrammen med 2x6 trykbehandlet tømmer sæt på 16-tommers afstand. Spik gulvbjælkerne sammen ved hjælp af bøjlebøjler og 2-tommers spiralskafter. Placer gulvkanten helt på fundamentet. Dæk gulvrammen med 5,8 tommer trykbehandlet krydsfiner. Vedhæft krydsfiner til rammen med 2-tommers træskruer, sæt ikke længere end 8 inches fra hinanden.

4.

Byg kabinemuren rammer fra 2x4-tommers trykbehandlet gran tømmer på 16-tommers afstand. Ramme vinduet og døråbningerne. Efter færdiggørelse af vægrammerne skal du hæve dem en ad gangen. Det er nyttigt at have en assistent, når rammerne flyttes på plads. De er tunge og besværlige. Når vægrammen er helt på plads på gulvrammen, fastgør den med 2-tommers spiralhalsspik, der drives i 30 grader vinkel for ekstra styrke.

5.

Byg den tagramme fra 2x6 trykbehandlet tømmer. Brug 16 tommer mellemrum. Deltag i tagbjælken til vægrammen med bjælkebøjler og 2-tommers spiralhalsspik. Tag dækket med 5/8-tommers trykbehandlet krydsfiner. Fastgør krydsfiner til tagrammen med 2-tommers træskruer. Placer træskruerne ikke længere end 8 inches fra hinanden. Dæk krydsfiner med tjærepapir eller plastfolie ved hjælp af tagspåner eller hæfteklammer. Dæk pladerne med metal, komposition eller træ helvedesild.

6.

Dæk de ydre vægge med 5/8-tommers trykbehandlet krydsfiner. Dæk ydersiden af ​​krydsfiner med sidespor eller træ helvedesild. Fastgør med 2-tommers træskruer. Isolér væggene med isoleringsbatteri med høj R-værdi efter fabrikantens installationsanvisninger. Dæk indvendige vægge med vægplade, træpaneler eller krydsfiner. Monter med 2-tommers træskruer.

7.

Monter vinduerne og hæng døren. Installer vejrbestandig stripping rundt om dørkarmen. Sæt vinduesrammerne med vandtæt vandring. Nyd din nye hytte.

Tips og advarsler

 • Brug altid øje og ørebeskyttelse, når du arbejder med elværktøjer.
 • En enkel, let at bygge en-rums kabine kan udnyttes som et naturligt tilbagetog, jagthytte, miniferiehus, værksted, kunststudio eller gæstehus. Billig, let at varme, kølig og enkel i design, en hytte giver ly, varme og tilfredshed med at bygge det selv. Overvej at bruge bjærgede materialer for at spare penge og tilføje et unikt alderen karakter til din struktur.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
  Sådan Bend et Baseboard
  Sådan male en epoxy gulv
  Spånplade Vs. Træ
  Farvede betoninstruktioner
  Bordsaveblade Tips
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan måles udendørs døre
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
  Granit Tile Installation på Brusevægge
  Offentlige tilskud til solinstallationer
  TAMKO Roof Shingle Farver
  Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
  Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
  Sådan laver du keramiske vægfliser
  Sådan installeres selvklæbende flise
  Slibeværktøj