Hvordan man forsegler en epoxy gulv

Hvordan man forsegler en epoxy gulv 

1.

Vent 48 timer efter at have lagt ny epoxy, inden du forsegler gulvet. Dette vil gøre det muligt for epoxy-gulvetiden at tørre og helbrede, inden det forsegles. Dette vil give dig tid til at identificere eventuelle potentielle problemer med fugtudslip eller alkalitet. Dette er problemer, du vil ikke kunne rette, når gulvet er blevet lukket.

2.

Køb den rigtige type tætningsmiddel og tilsætningsstoffer i overensstemmelse med placeringen og brugen af ​​gulvet . For eksempel, hvis gulvet vil få meget sollys, køb et polyuretanforseglingsmiddel, der har UV-beskyttende additiver. Hvis gulvet er i en garage, hvor olie og andre væsker vil ende på gulvet, skal du bruge et kraftigt skridsikkert additiv til at blande med dit gulvforseglingsmiddel. Ideen er at gøre gulvet sidste lang og være så sikkert som muligt.

3.

Påfør tætningsmidlet om aftenen, når cementet er afkølet og har lidt kontraheret . Dette vil hjælpe tætningsmidlet til at klæbe til gulvfladen bedre.

4.

Sørg for, at arbejdsområdet er godt ventileret, fordi der vil være stærke dampe fra tætningsmidlet. Hvis du arbejder i et hus, skal du åbne vinduerne og dørene til stuen og køre to elektriske ventilatorer, en i rummet og en uden for rummet for at skabe en luftstrøm.

5.

Påfør tætningsmidlet, der starter i det fjerneste hjørne fra udgangen og arbejder frem og tilbage over gulvet mod udgangen. Hæld en lille smule tætningsmiddel på gulvet og brug en langrullet rulle spred tætningsmidlet jævnt ud i et tyndt lag. Du kan tilføje en anden frakke, efter at den første frakke har tørret. Påfør det andet lag på samme måde som det første lag, men lad det tage 24 timer før det første lag tørres. Hvis gulvet er i en garage, skal du vente syv dage før du kører et køretøj på gulvet.

Når du lægger et nyt epoxy gulv, er det en god ide at forsegle det. Sealer forhindrer overfladen af ​​gulvet i at skrælle, det forhindrer farveændring, og det vil reducere glidning. Gulvet vil vare længere, se bedre ud og være sikrere, når det lukkes ordentligt.

Anden Artikel

Sådan fjerner du lak fra køkkenskabe
Sådan Center Tile
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Hjemmelavet vandkraft
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Hvordan er lavt skum lavet?
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Sådan installeres hardware på trædøre
Roof Shingle muligheder
Gulvmaling Slibetips
Sådan Remodel en pejs mantel
Typer af bruservægge
Sådan tilføjes molding til en flad dør
Bambus Gulvbelægning u0026 Vand
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Poleret Betong Gulv Ulemper
Pejs Insert installationsvejledning
Typer af singelsidearbejde
Sådan hældes poleret beton
Sådan udskiftes en beskadiget undergulv med krydsfiner