Hvordan man bygger '' Green '' Homes for Seniors

Hvordan man bygger '' Green '' Homes for Seniors 

Find din entreprenør

1.

Hver stat har en statsboligbyggerforening, og det er nemt at finde det på linie. Stater har generelt valgt et navn for deres selvpolitiære 'grønne hjem' -certificering, som trækker entreprenører til at bruge trin i opbygning, bortskaffelse af affald, isolering og landskabspleje, der er lette på miljøet og billigere at opretholde end konventionelle boliger. Hjemme evalueres hvert trin af uddannede inspektører for at verificere deres energieffektivitet. Hvis du ikke kan finde programmet i dit område, skal du kontakte National Association of Homebuilders Green Program.

2.

Byg ind tilgængelighed i alle funktioner, så venner med forskellige evner kan besøge og hjemmet vil stadig være tilgængeligt som aldrende husejere 'har brug for forandring. Dette er princippet om 'universal design', og det omfatter let at navigere døre, køkkenmaskiner, badeværelser, tærskler, garager og opbevaring. Opbygning af tilgængelighed fra starten betyder, at der ikke er nogen uhyggelige add-ons eller påtrængende ramper. Der er arkitekter og design-build-operationer, der specialiserer sig i at hjælpe dig med at planlægge et attraktivt miljø, der også vil fungere som et indbydende og velfungerende hjem.

3.

Vær meget opmærksom på landskabspleje. Mange mennesker, der går ind i voksensamfund, siger, at de har forladt deres hjem, fordi de følte sig overvældet af mængden af ​​værftet, der kræves. Samtidig har mange ældre mennesker en god indgang i 90'erne og føler sig beriget af det. Planlæg jeres grunde med en række muligheder, så de kan forbedres med blomster og grøntsager og også vende tilbage til rummet, der kræver lidt vedligeholdelse. Nogle ting at overveje er hævet senge, mulch haver, naturskov og indfødte planter. Overvej hvad du vil gøre med begrundelsen, hvis den potentielle beboer er fuldstændig uinteresseret i havearbejde eller ude af stand til at have.

4.

Tilføj lavpris alternativ energi. praktisk er en solvarmer, der holder den oprindelige tank opvarmet af sollys, så din vandvarmer behøver kun at varme det fra der. Varmt vand bruges hele året rundt, og disse varmelegemer betaler sig meget hurtigere end mere komplekse solanvendelser.

5.

Vælg apparater klogt. 'Energy Star' -programmet tæller apparater efter energieffektivitet og giver dig en objektiv måde at gøre dine valg på. Arbejd med din entreprenør for at finde en balance mellem omkostninger og effektivitet, der giver mening for dit budget.

Tips og advarsler

 • Gør din egen forskning i stedet for bare at stole på de entreprenører, du ansætter. energi stjerne, universelle design og grønne byggepladser er fyldt med information.
 • Du kan forhandle med din entreprenør for at finde og købe dine egne apparater og andre materialer, kan Salg til tider spare flere penge end entreprenørens rabat.
 • Tal med dit agentur for aging for at få en liste over entreprenører, der har erfaring med universelt design.
 • Don t luras af en entreprenør, der hævder at være en 'grøn' bygherre, men deltager ikke i et etableret, sanktioneret program.
 • Brug en fornuftig placering til dit hjem for at reducere behovet for ramper.
 • Aldrig før har der været så meget information tilgængelig om at bygge 'grønne' økologisk bevidste hjem og bygge boliger designet til at rumme seniorer, når de bliver ældre. Seniorer drager stor fordel af at bo i et velbygget, energieffektivt hjem. Ikke alene er disse boliger nemmere på miljøet, opsparingen viser sig i de månedlige regninger. Grøn konstruktion forbinder universelt design som et princip, der kan bruges som standard for boliger i alle aldersgrupper. Ved at vælge klogt, kan du sørge for, at ethvert hjem med begge disse funktioner er attraktivt for alle købere, når det er tid til videresalg.

  Anden Artikel

  Gipsplanketyper
  Sådan skæres mursten til en pejs
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Wood Backsplash Ideer
  Hjemmelavet Plexiglass Backsplash
  Sådan Lay Brusegulv flise
  Sådan striber du maling ud af skabsdøre
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Træ Countertop Installation Tips
  Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk
  Projekter til Home Makeover
  Idéer til hjemmeværende
  Idéer til at lave en Trailer Porch
  Tile Cutter Værktøj
  Sådan passer Vinyl Gulvfliser
  Marmor Gulvfarver
  Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
  Den gennemsnitlige brusehovedstrømmen
  Sådan Stain Din Skabe
  Sådan Epoxy Beton