Home Cladding Options

Home Cladding Options  Det ydre af dit hjem er, hvad der står over for elementerne. Det danner også en barriere, der forhindrer elementerne i at trænge ind og potentielt forårsager rot og anden skade, hvilket kan svække husets integritet. Der er mere end en slags boligbeklædning, der beskytter huset udvendigt, og hver valgmulighed har sine stærke sider. Ved at vide mere om muligheder for boligbeklædning kan du vælge den beklædning der passer bedst til dit hjem.

Træ

Træ i USA er en af ​​de ældste former for hjembeklædning. Denne beklædning kan komme i form af helvedesild eller klapbræt. Klædets træ kan være farvet eller malet eller tilbage til vejret, som det er.

Mursten

Selvom brugen af ​​mursten som beklædning går tilbage til 1200'erne, var det ikke populært før i slutningen af ​​middelalderen. Brugen fortsætter gennem den victorianske æra og i dag, og er stadig en god beklædningsindstilling til dit hjem. Mursten er langvarig, og hvis man bryder sig ordentligt, og hvis man klatrer vækst af planter, modløses det, kan det vare i generationer.

, før sten blev brugt som et strukturelt materiale, var det først efter anden verdenskrig, at det begyndte at betragtes som et beklædningsgenstand. Stenfiner erstattede vægge af fast sten og nedbringer Materialets pris. Denne type beklædning kan vare langvarig.

Fibercement

Fibercement er et produkt, der blev udviklet i 1930'erne og er også kendt som hardiebræt efter skaberen James Hardie. Dette materiale kan laves til at ligne helvedesild eller klapbræt og andre materialer. Det har en vigtig forskel: Den er lav vedligeholdelse og langvarig.

Anden Artikel

Badeværelse remodel designe ideer
DIY Garage Design
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
Sådan vurderer stilladser
Billige badeværelse design ideer
Træ med flisegulv ideer
Badeværelset Redecorating Tips
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Roof Shingle muligheder
Sådan skæres tørt flise
Home Addition Tips
Maskinværkskæringsværktøjer
Sådan installeres Vinyl Siding ved en vinkel til taget
Typer af lette badekar
Gør det selv Finishing en kælder
DIY: Porch Ceiling