Hårde Trægulvtyper

Hårde Trægulvtyper  Når man vælger et trægulv, kan den anvendte gulvbelægning bestemme mange andre aspekter af projektet - hvordan træet skal påføres eller monteres på den underliggende gulvoverflade; hvor meget installationen vil koste hvor lang tid gulvet med rimelighed kan forventes at vare i et hjems levetid. Flere forskellige typer trægulve er let tilgængelige på markedet, og alle passer til forskellige boligejers behov.

Massivt hårdttræ

Massivt trægulve er, ligesom navnet antyder, udformet af stykker af massivt hårdttræ. Dette synes indlysende, men meget moderne gulv er lavet af syntetiske materialer eller indeholder tilsætningsstoffer. Ægte solide hårdttræ gulve består af planker generelt skåret 3/4-tommer tykt, selv om de kan være så tynde som 1/4 tommer eller så tyk som en tomme. Plankerne lægges side om side for at dække gulvet; dette var den oprindelige metode til trægulvinstallation, efter at fræset tømmer blev gjort tilgængelig på markedet.

Selvom massive trægulve er blandt de smukkeste og mest indbydende, kommer deres skønhed til en pris: de er ofte den dyreste. De kommer også med nogle begrænsninger: Solidt hårdttræ anbefales ikke til brug på betonoverflader, såsom kældre, og skal søges fast til undergulvet. Efterbehandling af trægulve kan også være skræmmende;

Konstrueret løvtræ

Såkaldt 'konstrueret løvtræ' består af flere lag af træ, finer og træprodukt, lamineret eller limet sammen for at danne konstruerede planker. Disse planker består typisk af tre til fem lag. Kornet i hvert særskilt lag af træprodukt veksler i en anden retning, idet der ydes en stabilitet til den, der ikke findes i fast hårdt træ. På grund af denne ekstra styrke kan konstrueret hårdttræ installeres på toppen af ​​beton eller andre overflader, hvorpå der ikke er mulighed for solidt hårdttræsinstallation.

Udformet hårdttræ er typisk tilgængeligt i planker eller strimler, der fastgøres til hinanden via tunge-og-groove metode og kan hæftes eller limes på plads. Det kan også sælges i planker, der er designet til at 'flyde', kun knyttet til hinanden i stedet for undergulvet. Næsten alt konstrueret hårdttræ kommer færdiggjort. (taunton.com)

Akrylimprægnerede gulve

Akrylimprægneret gulv består af ægte træprodukter injiceret eller på anden måde infunderet med syntetiske materialer for at give styrke til træproduktet. Denne type trægulve er ekstremt holdbar, hvilket gør det til et glimrende valg for områder, der oplever høj fodtrafik, som f.eks. Indgangssteder og køkkener. Akrylimprægnerede gulve bruges ofte i industrielle eller kommercielle omgivelser (såsom indkøbscentre og restauranter) på grund af dens holdbarhed, og ligesom konstrueret løvtræ kan anvendes i områder, der ikke er egnede til massivt hårdttræsgulve.

Anden Artikel

DIY Vinyl-skæring
Den bedste måde at isolere et hus på
Countertop u0026 Backsplash Designs
Sådan Bend et Baseboard
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
At lave konkrete hegnindlæg
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
Sådan fjernes Windows Hardware
Sådan bygger du konkrete fodspor
Mdf farer
Sådan installeres Vinyl Siding på dit hus
Billige boligindstillinger
Sådan skæres en Formica Counter Top
Hjemmelavet Plexiglass Backsplash
Sådan skæres mursten til en pejs
Sådan installeres Press u0026 Stick Tile
Hvordan man opbygger et nyt skab
DIY: Badeværelse maleri
Opbygning af en forbrændingspanel