Gipsplanketyper

Gipsplanketyper  Gipsplader er et produkt, der også almindeligvis er kendt som gipsvæg og bruges som vægbræt i boliger og erhvervskonstruktioner. Det har generelt papir på hver side og er ubrændbart, hvilket betyder, at det er brandsikkert. Forskellige typer gipsgips findes til forskellige formål; for eksempel et badeværelse med høj fugtindhold vil være en anden type end den, der bruges til stuer eller værelser og kontorer. Sørg for at overveje, hvad dine anvendelser er før dit køb, og opbevar det fladt og på et tørt sted for at forhindre forvridning eller smuldrende kanter.

Et grønt alternativ

Fra amerikansk gips kan bygherrer vælge Firebloc Type X Gips, hvilket er et brandhæmmende vægplade, der er beklædt med 100 procent genbrugspapir på forsiden og linerpapir på modsat. Dette bord er 5/8 tommer tykt og fås i flere længder til at tilpasse byggearbejde. Firebloc fungerer godt i boligområder og kommercielle rum og til lofter og vægge. Bygherrer kan vælge mellem skruer, negle eller klæbemiddel til fastgørelse af træ eller metalrammer. Gennem certificering fra Greenguard er dette produkt klassificeret til skoler og kan også bruges i LEED-certificerede bygninger. Fabrikanterne anbefaler, at dette produkt altid holdes tørt for at forhindre vækst i mug. Det er heller ikke tilrådeligt, at denne gipsvæg er opbevaret i længere perioder, og det anbefales at bruge det hurtigt efter levering.

Forbedret for styrke

Firecheck Type X fra Lafarge Nordamerika er forbedret med glasfibre , som giver bedre brandbeskyttelse og gør et stærkere produkt. Den egentlige kerne er brandsikker såvel som papiret, der indkapsler produktet på både for og bagpå; Derudover er dette papir 100 procent genbrugt. Firecheck Type X er 5/8 inches tyk og kommer i en bredde på 48 inches og 54 inches; længder går fra 6 fod til så meget som 16 fod. Fabrikanten anbefaler, at alt bord opbevares fladt og på et tørt sted for at forhindre forvridning og mulig støvvækst. Udover standard vægbehandling kan dette mærke bruges som termisk barriere til tagkonstruktion. Fordi det udvendige papir, der bruges til at dække det, er en lys farve, vil dette bord let imødekomme dekorative vægbehandlinger.

Akustisk forbedring

Til projekter, hvor lydens kvalitet er afgørende, Gold Bond SoundBreak Gipsbord fra National Gypsum er et populært valg. Dette produkt er 5/8 tommer tykt og forstærkes akustisk med et lag af polymer placeret mellem to højdensitetsstykker gips. Dette produkt er højt vurderet til lyddæmpning og blev testet af et akustisk laboratorium udenfor. Installation af dette produkt er ligesom installation af standard gipsplank, og alle plader har koniske kanter, der gør det lettere at forstærke leddene med tape og sammensatte. SoundBreak Gypsum er designet til at tilbyde overlegen skimmel- og meldugresistens. Fabrikanten anbefaler, at en gipsvægsprimer anvendes før dekorative malerier, og overfladen skal være ren og støvfri. Med undtagelse af installation skal du undgå indtrængning af dette bord, når det er muligt for at opnå den bedste ydelse fra dette produkt.

Anden Artikel

Sådan afslutter du Beadboard
Fælles træskruer
Genbrugspapirer mod granit
Sådan repareres køkkenlaminat
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan afslutter man vægge i kælderen
Indvendige hus maleri omkostninger
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Trægulv Ideer
Sådan Stain Oak Skabe Dark
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Idéer til billige badeværelser og lofter
Definitionen af ​​PVC-rør
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
Forskellige job i byggeri
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
Værktøjer, der bruges til at skære Clickboard laminatgulvbrædder
Curb Ramp Krav