Garage u0026 Room Addition Ideer

Garage u0026 Room Addition Ideer  Garagen er det ideelle sted at starte, når du overvejer tilføjelser til dit hjem. Rummet er allerede der, og det kan være halvdelen af ​​kampen, hvis du planlægger at omdanne garagen til noget andet. Hvis du ikke har en garage eller du vil beholde lagerpladsen til det, du allerede har fået der, kan du tilføje et værelse til dit hus til at give dig det rum, du har brug for til at omdanne et meget godt hjem til et drømmehjem. < h2> Solrum Et solrum er en tilføjelse, der ikke kun er for sydlige områder og varme klimaer. Tilføjelse af et solrum giver dig den perfekte undskyldning for at investere i de elegante franske døre, du altid har ønsket. Overvej at tilføje isolerede vinduer, hvis du bor hvor temperaturen stiger højt. Et solrum kan åbnes for at nyde en række forskellige aspekter af at leve Du kan installere et boblebad, oprette et morgenmadskrog eller træk i din tredemølle eller liggestole.

Garage Design

Tilføjelsen af ​​en garage betyder meget mere end blot et sted at parkere bilen. Når du overvejer at tilføje en garage, skal du tænke på de ting, du gerne vil bruge det mest. Garagen har altid været et traditionelt sted for et værksted, men det betyder ikke, at det heller ikke kan være sted, hvor du går til sy, udvikle fotografier eller arbejde som amatør astronom. Design garagen med dine egne interesser i tankerne og planlægge for opbevaring og arbejde, der passer bedst til disse interesser. En garage, der anvendes til træbearbejdning, vil se væsentligt anderledes ud end en garage, der er beregnet til at opbevare alt udstyr, som en ekstrem sportsbegejstrede nyder.

Tilføj en Skylight

En ting at overveje, når du planlægger at konvertere din garage til en anden type af værelset er belysning. Tilføjelse af et skylight vil effektivt føje en stil til det typisk boxy design af en garage, samtidig med at det mindsker behovet for at rewire det for at give tilstrækkelig belysning.

Tilsætninger på en hældning

Hvis dit hus sidder på en skråning, kan du udnytte den topografiske egenskab ved at tilføje et delt niveau rum. Dette nye rum kan bruges som vaskerum, motionsrum eller medierum. Tilføjelsen til dette designs skønhed er, at du muligvis kan oprette en tagterrasse fra dit soveværelse, hvis det ser ud over skråningen.

Over Garage Addition

Hvis du ikke kan finde ud af en måde at tilføj et værelse til huset selv, overveje at bygge oven på garagen. Hvis strukturen er lyd, kan du tilføje et værelse på toppen og skabe adgang ved at sætte en nifty cirkulær trappe indefra eller en almindelig trappe udefra. er perfektionsløsningen til dem, der gerne vil tjene lidt ekstra indkomst ved at leje, men synes ikke om ideen om at dele deres eget boligareal med en lejer.

Anden Artikel

Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Indbyggede pejs ideer
Cylinderboringsmålerinstruktioner
Hårdt Trægulv Vs. Laminat
Træ mantel stilarter
Indvendige støbning Styles
Metal Cutter Tools
Sådan opbygges en mantel til en pejsindsats
Den bedste måde at isolere et hus på
Sådan ændrer du en kranelygte
Hvad er passiv solkraft?
Travertin Badeværelse Idéer
Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
Baggrundsfejl ideer
Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Anvendelsen af ​​en luftbøjle
Sådan låser du op en dørknap