Er Travertin et godt valg til en brusevæg?

Er Travertin et godt valg til en brusevæg? 

Hvad er travertin

Travertin er en type kalksten, en sedimentær rock består hovedsagelig af calcit. Travertin blev dannet dybt inde i varme kilder, vanddampen, der slap væk fra klippen, som den afkølet dannede flere huller og porer gennem stenens overflade. Du kan fylde disse huller med fuger eller epoxy.

Travertin og sten i våde områder

Travertin og kalksten er i grunden blødere, ikke-transformerede marmor. Derfor har de som marmor brug for særlig pleje, når de bruges i våde områder. Det betyder at forsegle travertin, der regelmæssigt anvendes i et bad, rengøre det med stenrensere og bruge en skraber for at holde det tørt efter hver brug.

Vandets virkning på travertin

Når travertin udsættes for vand i et brusebad, kan der ske flere ting. Stenen kan absorbere fugtigheden gennem damp eller egentlige vanddråber Dette vand kan indeholde urenheder som jern eller magnesium, som pletter stenen. Såper, shampooer og kropsolier kan også beskadige stenen, ætse eller markere dens overflade.

Fordelen med travertin

Mens alle naturlige sten er porøs og udsættes for staini ng i våde områder har travertin en fordel over nogle andre sten. Travertin har et naturligt rustikt udseende, fuld af pits, ujævne kanter og overfladetekstur. Fyldet, der bruges til at forsegle stenens huller, kan hjælpe med at give travertin yderligere dybde af overfladefarve. Sammen bidrager denne farvevariation og overfladevariation til at skjule slitage. Derfor vil travertin bære i et bad, men dette slid vil være mindre mærkbart, end det ville være med en poleret marmor.

Afgørelsen

Travertin er ligesom alle naturlige sten ikke det bedste materiale til en brusevæg . Men af ​​de tilgængelige natursten på markedet i dag har travertin en klar fordel frem for andre. Vælg travertin til brug i et brusebad, hvis brusebadet sjældent anvendes, udseendet af badeværelset er meget rustikt i naturen, du er i stand til at acceptere forandring og patina af stenen, eller du føler dig komfortabel med den ekstra pleje og vedligeholdelse en natursten brusebad vil kræve. Travertinfliser anvendes i hele boligen som både gulv og vægbeklædning. Mens travertin ofte bruges i badeværelser som både gulvfliser og forfængelighedstoppe, er der overvejelser, når du bruger sten på en bruservæg. Da travertin er en natursten, har den brug for opmærksomhed, når den anvendes i våde områder. Travertin har et rustikt udseende, som kan hjælpe med at skjule slid bedre end polerede sten.

Anden Artikel

Sådan installeres Accuride skuffeskinner
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan Skær Miters i Crown Molding
Grøn Gulv Ideer
Sådan installeres Armstrong Laminatgulve
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Indvendige dørskift
Sådan hænger du en præ-hung interiørdør
Sådan glasfiber en boks
Idéer til indbyggede køjesenge
Sådan udskiftes en beskadiget undergulv med krydsfiner
Sådan appliceres stucco over træ
Installation af køkkenbordene
Sådan installeres # 30 Tagdækningspapir
Typer Air Nailers
DIY Betonreparationer
Tile Edging Ideer
Hvad er valnødfiner?
Går grønne opvarmningstips
Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner