Egenskaber af Cedar u0026 Pine Wood

Egenskaber af Cedar u0026 Pine Wood  Pine og cedertræ er to populære typer træ. Begge anvendes til en række formål som møbler, kabinet, tømrerarbejde og båd / skibsbygning. Pine bruges ofte til sin styrke og billige omkostninger. Cedar er hyldet for sin naturlige modstand mod forfald og dens karakteristiske aroma. Der er flere typer af hvert træ, som har forskellige fysiske egenskaber, arbejdsegenskaber, udseende og anvendelser.

Fysiske egenskaber

Pine er et blødt træ med fysiske egenskaber, der varierer i overensstemmelse med den type fyr, der anvendes. Eastern White Pine er blød og svag; Southern Yellow Pine, Parana Pine og Kauri Pine er dog mere holdbare med stærkere træ. Ifølge Woodbin Woodworking anses Kauri Pine for at være et af verdens stærkeste hårdttræ.

Der er to hovedtyper af cedertræ: True Cedar og South American Cedar. True Cedar er klassificeret som blødt træ med lav styrke og mellemvægt. Hjertet er modstandsdygtighed overfor forfald. South American Cedar er dog klassificeret som hårdttræ med moderat styrke og øget modstandsdygtighed over for henfald.

Arbejdsegenskaber

Kauri Pine er yderst klassificeret til limning, skruning og sømning. Parana Pine, Sugar Pine, Southern Yellow Pine og Ponderosa Pine alle lim godt og holde negle og skruer. Western White Pine og Eastern White Pine kræver ikke forudboring til negle og skruer. Ponderosa Pine, Southern Yellow Pine, Sugar Pine har alle et højere harpiksindhold, som kan påvirke maskiner og interagere med træforseglingsmidler.

True Cedars knudefulde tekstur kan være svært at arbejde med, men det holder negle og skruer godt og kan poleres. Rød Cedar er let skåret, men den splitter også let sammen med at blive spikret. South American Cedar holder lim, skruer og negle godt.

Udseende

Pine har et lige korn og varierer i farve afhængigt af hvilken type fyr der anvendes. For eksempel er Eastern White Pine normalt cremehvid eller lysegul i farven, men Parana Pine's farve svarer til honning. Mønstre inden for træet kan også variere. For eksempel viser Parana Pine svage vækstringer, mens Ponderosa Pine kan vise et fugleperspektiv.

Cedar har også et ret korn, men True Cedar kan også have et knust korn, mens den sydamerikanske Cedar Sæd Cedar er lysebrun, mens sydamerikansk Cedar og Rød Cedar har rødbrun farve.

Anvendes

Pine bruges ofte til generel konstruktion, kabinet, møbler, døre og kasser. Eastern White Pine s ejendomme gør det nyttigt for skulpturer, paneler, legetøj, kister og musikinstrumenter. Kauri Pine bruges ofte til bygning af både, tanke og træmaskiner. Sugar Pine bruges til at danne klaver nøgler, krydsfiner, udskæringer, sidespor og krydsfiner.

True Cedar bruges ofte til kabinet, møbler, døre, udendørs møbler, husbyggeri, paneler og finér. South American Cedar bruges til fremstilling af fine møbler, dæk, kister, cigaretæsker, krydsfiner, generel konstruktion og skibsbygning. Rød Cedars stærke aroma afviser mølle, derfor bruges det ofte til at binde kister og skabe.

Anden Artikel

Udvendige designtips
Installationsbehov for pelletsovne
Niveau Måleværktøjer
Sådan bruges en vinkel finder du
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Typer af puslespil
DIY Betonpolering
Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine
Sådan bygger du en truss
Sådan slår du et lys, der har en lysføler
Spånplade Vs. Træ
Hvordan man opbygger et hus i Texas
Hvordan man designer en loft konvertering
Sådan Grout Slate Backsplash
Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Plastering Værktøj u0026 Udstyr
Maskinværkskæringsværktøjer
Sådan installeres laminat
Bamboo Lashing Directions
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør