Driveway Design Idéer

Driveway Design Idéer  Uanset om din indkørsel er lang og svingende eller kort og bred, tilføjer et dristigt indkøringsdesign et tegn til dit hjem. Lej et professionelt belægningsfirma for at genskabe din indkørsel uden at gå på kompromis med sikkerhed eller konstruktionskvalitet. Du kan gøre din indkørsel skiller sig ud ved hjælp af et mangfoldigt sortiment af almindelige indkøringsmaterialer.

Farvet beton

Beton fås i mange forskellige farver. De farver, der anvendes i indkøringsbeton, vælges ofte for at matche mursten eller sten eller andre designaspekter af hjemmet. Betonfarver tilsættes enten til betonen inden levering, eller børstes efter konstruktion. Alterner mellem to eller tre farver af beton i din indkørsel i vandrette striber. Vælg jordtoner for at skabe en unik, men subtil finish til din indkørsel.

Småsten og skifer

Bronzefarvede sten sætter et europæisk landflair til dit hjem. For at opnå en stilfuld pebble og skifer indkørsel, skal du indlejre småstenene i betonen på stedet eller bestil betonen med småsten allerede tilføjet. Line siderne af indkørslen med brun skifer i tilfældige sammenlåsningsmønstre for at skabe en jævn finish til det symmetriske design.

Stenmosaik

Som indendørs flise kan sten bruges til at skabe et mosaikdesign i en indkørsel. Du kan tilføje motiver som landes flag, symboler og dekorative ikoner ved brug af marmorstykker, farvet sten eller maling. Hvis du bruger farvede stenstykker, der matcher teksten på din indkørsel, ser stykkerne sig ind i overfladen. Placer mosaikdesignet i nærheden af ​​enden af ​​din indkørsel langt væk fra gaden for at supplere din indgang.

Anden Artikel

Tile Saw Tools
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Trinn for, hvordan man bygger et hus på ledigt jord
Sådan Center Tile
Asbest tagdækning farer
Sådan isoleres eksisterende udendørs vægge
Home Framing Methods
Passiv solvarmeinformation
Hvordan man laver fliser omkring granit
Køkkenlayoutværktøjer
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
Plast limetyper
Power Woodcarving Slibeværktøj
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Sådan udskiftes en beskadiget undergulv med krydsfiner
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Udskiftning af en forhænget dør
Sådan Remodel et lille soveværelse
Spånplade Vs. Træ
Sådan appliceres granit flise til bordplader