DIY Tile-Drilling

DIY Tile-Drilling 

1.

Lav et dimple eller X-mærke, hvor du skal bore hullet ved hjælp af målebåndet, hvis det er nødvendigt. Fjern to strimmelbånd fra en rulle maskeringstape. strimler af bånd over mærket for at oprette en X. Brug et målebånd, hvis det er nødvendigt, og marker for at trække dit mærke oven på maskeringsbåndet X.

2.

Vedhæft en boremaskine til din boremaskine Brug en wolframkarbidstikboremaskine til at bore gennem keramisk flise. Brug en diamantstivet borekrone til at bore gennem hårdere fliser, såsom porcelæn.

3.

Løft boret og placer boretøjets spids midt på markeringen. Aktiver borehullet og anbring et lille fremadrettet tryk, når bitten roterer. Påfør et andet lag af maskeringstape, hvis bittet 'løber' over overfladen - 'løb' refererer til, når en borekrone glider af mærket på glatte eller hårde overflader. Redraw dit mærke på det andet lag af maskeringstape og gentag boreprocessen.

4.

Sæt det fremadrettede tryk på boret, da den nærmer sig udgangen gennem fliserne. -To meget pres kan få bagsiden af ​​flisen til at 'blæse ud' eller knuse. Lad biten langsomt trænge igennem bagsiden af ​​flisen, idet du er forsigtig med ikke at lade biten strække sig langt ind i væggen, hvor den kan fange på rør eller ledninger.

5.

Fjern strimlerne af maskeringstape fra flisens overflade. Tør overfladen omkring hullet med en fugtig klud for at fjerne klæbemiddelstøv, rusk og tape til klæbebånd.

Tips og advarsler

 • Læg en dug eller et plastfolie under boreområdet for at fange falderaffald.
 • Forlad ikke afskårne keramiske fliser i et brusebad eller badekar - disse skær er så skarp som glas og beskadige bare fødder.
 • Brug beskyttelsesbriller og ansigtsmaske, når du borer.
 • Korrekt fliseboring forhindrer fliser fra revner under indtrængning og giver dig mulighed for at skabe et rent hul gennem hårde overflader, såsom keramiske og porcelænfliser. Badeværelseprojekter, som fx bar og sæbeholderinstallation, og køkkenprojekter, såsom håndklangsinstallation, kræver boring i fliser. Hvis du bruger en borekrone, som er designet til at trænge ind i hårde overflader og tilberede fliserne tilstrækkeligt, kan du bore gennem fliser uden at skabe et rod.

  Anden Artikel

  Værktøjer, der bruges til at skære Clickboard laminatgulvbrædder
  Sådan vedhæftes et gadebillet til en post
  Sådan isoleres eksisterende slab
  Sådan identificerer du asbestpladefliser
  Asbest Floor Tile Identification
  Tips om berøring
  Sådan installeres betonbinderblokke
  Hvordan man male en træ laden
  Sådan tilberedes et garagegulv til plet
  Composite Decking Typer
  Gør det selv Stone Fireplace Mantle
  Sådan installeres badebade surrounds
  Cedar Wood Beskrivelse
  Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør
  Typer af Deadbolt Locks
  Stucco Home Styles
  Hvordan man laver travertin gulvfliser
  Hvad er tømmerbeklædning?
  Hvordan man laver PVC udendørs møbel
  Beton Gulvbelægning DIY