Commercial Painting Tools

Commercial Painting Tools  De rigtige måleredskaber og forsyninger kan gøre forskellen mellem et sløvt job og en professionel finish. Selvfølgelig har professionelle malere mange års træning og erfaring, og du kan ikke bare vælge det om natten. Men der er en ting, du har lige så meget adgang til som forkvalitetsværktøjerne. Fra den obligatoriske malingssprøjte til specialstiger, er der et kommercielt malingsværktøj, som kan forbedre ydeevnen og effektiviteten af ​​ethvert job.

Malingssprøjter

En malingssprøjte er en motoriseret maskine, der anvender enten elektricitet eller forbrænding til at udvise blandet maling Mange malingssprøjter bruger komprimeret luft som katalysator til udstødning. Sprøjt spraymaling med ensartet hastighed for at gøre jævn dækning hurtig og nem. En almindelig malingssprøjte har en tank til at holde maling og en 'pistol' som brugeren peger på Sprøjter er bærbare og nemme at rengøre, de har hjul og slangekroge. Sprøjtemidlerne er bærbare og nemme at rengøre, og de har hjul og slangekroge.

Stiger

Kommercielle malere bruger stiger, der er designet til at bære større vægt og stressbelastninger og holde specialværktøjer. Professionals bruger stiger, der er designet til at holde 300 lbs eller mere; Disse stiger holder ikke kun en maler, men også de værktøjer, der følger med maleren. Huller på stigenes top er formet til at holde værktøjer på plads, så en maler kan få værktøjer til rådighed. Kommercielle malere bruger stigeforlængelser - stykker fastgjort til stigenes ben - for at øge rækkevidden af ​​deres stiger. Stiger med sider, der tilpasser sig uafhængigt af hinanden, bruges til at arbejde på trapper.

Drop Cloths

Professionelle bruger ofte lærreddråber. En lærredsdråbe er tungere og robustere end plastfolie, så arbejdstagere frit kan navigere på en arbejdsplads uden at bekymre sig om at trække op eller beskadige gulvbelægningen. Fordi lærreddråber kan vaskes og genanvendes, sparer deres brug en kommerciel malerpenge over tid.

Professionelle kvalitetsbørster

Syntetiske børster bøjer, bøjer og vender tilbage til deres form. En højkvalitets pensel tåler spændingen ved maling og rengøring og vender tilbage til sin oprindelige form. Professionelle malere anvender børster af høj kvalitet, normalt med syntetiske børster, fordi de kan stole på, at de giver rene, præcise og lige linjer.

Anden Artikel

Sådan installeres din trægulv
Sådan slår du et lys, der har en lysføler
Sådan installeres Corbels
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
DIY træ døre
Værktøjer til fremstilling af en dør
Hvordan man sammenligner stiger
Hvad er polymerbeton?
Sådan lim en Bellawood Floating Floor
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Installationsanvisninger til loftslys
DIY: CFL Lighting
Fremgangsmåde til opbygning af en rummur
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Sådan lægger du vinylvinduer på cement
Sådan stopper du luften under en dør
Sådan fjerner du plastskruer
Sådan vurderer du et byggeprojekt