Bordplader til køkkenøerne

Bordplader til køkkenøerne  Der er et par ting at overveje, når man kigger på køkkenbordene. Vil tæppet gå med resten af ​​køkkenet? Hvad vil dens funktion være? Og hvilken form for misbrug skal den stå op? Hvis din køkkenø er et køkkenværksted, vil du have noget slidstærk og ridsefast, men hvis det er et sted for børn at lave lektier, kan noget uden skarpe kanter, der ikke bevarer bakterier, være mere passende.

Slagter Blok

Blødgørere til slagterblokke tilbyder et attraktivt træudseende og er gode til at skære mad, selv om de har brug for regelmæssig rengøring, fordi selv små ridser kan skjule bakterier. Ridser kan dog udslettes. Nogle træer skal forsegle sig mod fugt og bakterier Blandt de favoriserede skove er kirsebær, mahogny, ahorn, eg og valnød.

Skifer

Skifer har et slankt, poleret look. Det er en hård overflade og er meget holdbar, modstandsdygtig overfor både vand og varme. Ridser kan gnides ud med ståluld. I de senere år er skifer blevet tilgængelig i de fleste farver, og det har den fordel at være billigere end anden natursten. Nogle skifferplader må muligvis være forseglede i nogle tilfælde.

Laminat

En lamineret bordplade er en af ​​de billigste muligheder. Laminater kommer i mange farver og mønstre og kan efterligne træ eller marmor. En laminatæller er nem at vedligeholde, men materialet er ikke så holdbart som sten. Nogle laminater gør det ikke godt med fugt, fordi vandet kan gøre dem 'skræl' ved at opløse tætningsmidlerne, der holder de laminerede lag sammen. Laminater kan også blive ridset, og bakterier kan gemme sig i disse ridser, så regelmæssig rengøring er nødvendig. er ikke så varmebestandige som flise eller sten og kan smelte under varmen af ​​en gryde.

Tæppesten

Tæppesten er sammenlignelig med skifer i dens holdbarhed og modstandsdygtighed over for pletter. Generelt er tæppesten tilgængelig i sort, grå eller kulegrå, og det vil få en patina, som den aldrer. Tæppesten absorberer temperaturer nemt, hvilket betyder, at der lægges en varm gryde på den, hvilket gør, at bordpladen bliver varm. Fin sandpapir kan bruges til at udbedre ridser.

Flise

Keramiske eller porcelæn fliser kommer i et stort udvalg af stilarter, teksturer, farver og former, hvilket giver dig mange muligheder for design, der passer til dit køkken. Fliserne er pletbestandige og også meget varmebestandige. flise har en porøs overflade, det skal være hav førte til at gøre det fugtfast. Glaserede fliser såsom porcelæn har dog deres egen vandtætte finish. Alle fliserne skal bruge regelmæssig rengøring langs fugemadder og omkring eventuelle chips for at holde væk mugg og bakterier. Der er meldisresistente materialer til rådighed, som du kan behandle fugematerialer. Fliser kan knække og smitte hvis de rammes, men enkelte fliser er nemme at udskifte.

Granit

Granit kommer i en række farver og mønstre, der repræsenterer geologien i regionen, hvorfra den blev udvundet. Det er modstandsdygtigt over for ridser såvel som til mange kemikalier som syrer fra citronsaft og dem der findes i rengøringsmidler. Da granit er porøst kræver granitpladerne periodisk forsegling, voksning og polering. Uden disse ting bliver overfladen mindre resistent til pletter. Granit er heller ikke så varmebestandig som fliser eller skifer og kan knække ved udsættelse for lokal varme, som f.eks. forårsaget af en gryde eller pande.

Anden Artikel

Sådan tæller man huller
Badeværelse Countertop Farver
Sådan Remodel en pejs mantel
DIY Epoxy Paint
Sådan opbygges et trekantet hjørneskab
Om Siding With Cedar Shingles
Den bedste måde at isolere et hus på
Typer af energibesparende lyspærer
Gulvstrimlingsprocedurer
Sådan udskiftes Cedar Siding
Sådan installeres din trægulv
Sådan Remodel Køkkenet i et gammelt hjem
Træ Countertop Installation Tips
DIY Isolerende et loft
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan installeres en betonbord
Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
Sådan isoleres en kælderen glød