Billigste måde at ombygge et køkken

Billigste måde at ombygge et køkken 

1.

Fjern gammel hardware fra køkkenskaberne. Sand kabinettet overflade og maling med primer. Mal skabet. Tilføj ny hardware, når malingen er tør. Sørg for at dække gulvet og bånd fra områder, du ikke vil have maling på.

2.

Fjern det gamle vandhane. Der er et stort udvalg af billige design at vælge imellem i store forsyningsforretninger. Sørg for at bringe den gamle hardware med dig for at matche hullerne. Installer det nye vandhane.

3.

Foretag og maler køkkenvægge. Tilføj en kant omkring kabinettet eller loftet, hvis det ønskes. Sørg for at bruge en dugduge til at dække gulvet og anbring maskeringsbånd rundt om skabene for at undgå at blive malet på dem.

4.

Fjern den eksisterende belysning Gå til en hjemmeforretningsbutik og find ny belysning, der er mere moderne, men passer til din indretning. Installer den nye belysning. Sørg altid for, at hovedstrømkilden er slukket, før du forsøger at installere belysning. Lej en professionel, hvis du ikke er sikker på hvordan du gør det.

5.

Fjern de eksisterende gardiner og udskift dem med nye. Hjem forsyning butikker har en bred vifte af vinduesbeklædning, der er overkommelig og vil komplimentere dit nye design.

6.

Tilføj et tæppe til gulvet, der supplerer farven og stilen på køkkenet. Dette er en overkommelig og nem måde at opdatere og forbedre udseendet på.

Tips og advarsler

 • Hvis du er usikker på, hvordan du maler, lav mindre elektrisk arbejde altid ansætte en professionel.
 • Der er mange overkommelige måder at ombygge et køkken, der vil give ønskelige resultater på kort tid. De fleste af disse projekter kan gøres selv med lidt forskning og forberedelse. Det er vigtigt at have et overordnet køkkendesign i tankerne, inden du forsøger et af disse projekter.

  Anden Artikel

  Anvendes til Ladder Jacks
  Sådan installeres nye hårdttræ gulve
  Epoxy Resin Safety
  Gør-det-selv ledninger
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Sådan renoveres Formica bordplader
  Den gennemsnitlige brusehovedstrømmen
  Hvordan holder en Iglo dig varm?
  Typer af båndsagblad
  Sådan laver du revner i Garage Drywall Taping
  Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør
  Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?
  Sådan får du leder til forbedringsprojekter
  Oplysninger om grøn gulvbelægning
  Typer af puslespil
  Sådan identificerer du asbestpladefliser
  Brusebad Design Indstillinger
  Baggrundsfejl ideer
  Porch Addition Idéer
  Carport Krav