ADA Handicap Badeværelse Krav

ADA Handicap Badeværelse Krav  I 1990 vedtog den føderale regering en lov kaldet American with Disabilities Act (ADA). Denne lov fastsætter bestemmelser, der styrer, hvordan bygninger er designet og konstrueret for at sikre, at de er tilgængelige og sikre for handicappede. ADA-regler sikrer, at offentlige faciliteter er tilgængelige og giver tilstrækkelige faciliteter til dem, der er fysisk handicappede. Blandt de områder, der skal udformes i henhold til ADA-krav, er offentlige badeværelser.

Steder og adgang

Hvert offentligt anlæg skal have et badeværelse, der kan rumme handicappede langs den tilgængelige vej. Dørene skal være 36 tommer brede for at rumme en kørestol og skal kunne åbnes med alle de korrekte afklaringer for at give en person i en kørestol mulighed for at åbne døren uden hjælp. Flere stall badeværelser skal have en 5-fods clearance i badeværelset for at gøre det muligt for en kørestol at vende om. Et enkeltbebygget badeværelse skal have en afstand på 5 fods diameter inde i badeværelset for at gøre det muligt for kørestolen at vende om.

Kontroller

Mindst en af ​​dræn og toiletter skal være tilgængelig for at give mulighed for en person med en handicap for at kunne drive dem. Vaskekontrollen skal være en håndtagskontrol, der ikke kræver mere end 5 kg. af kraft udøvet på det for at aktivere det. Toilettet skal være 5 meter lang og have en 36-tommers stalldør for at rumme en kørestol. Kontrollen skal være høj nok til at kunne aktiveres i en kørestol.

Gribestænger

Tilgængelig toilettet skal have grabbar langs ryggen og siden af ​​toilettet for at muliggøre overførsel fra en kørestol til toiletsædet. Gribestængerne skal være 1 1/4 til 1 1/2 tommer i diameter og ikke monteret mere end 1 1/2 tommer fra væggen. Sidegribben skal være mindst 42 tommer i længden placeret 12 inches fra bagvæggen. Bagstangstangen skal være 36 tommer lang og skal centreres på toilettet med mindst 12 tommer, der strækker sig ud over toilettet mod sidevæggen. Alle gribestænger skal placeres mellem 33 og 36 tommer i højden fra det færdige gulv.

Anden Artikel

Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
Typer af håndboremaskiner
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
Sådan installeres spansk flise
Tips til installation af kabinet Crown Molding
Sådan renoveres Formica bordplader
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild?
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan vurderer du stenfinermængder
Sådan installeres helvedesild hurtigt
Sådan installeres cementplader på en kælder gulv
Sådan monteres en Spice Rack på en væg
Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør
Sådan Refinish Wood Interior Døre
Sådan låser du op en dørknap
Trex fordele og ulemper