Valg til et veranda loft

Valg til et veranda loft  Porch lofter tilbyder en fantastisk måde at tilføje en dekorativ følelse til ydersiden af ​​ethvert hjem. Det kan virke som et lille tryk, men det kan faktisk gøre en stor forskel for det ydre udseende. De kommer i forskellige stilarter, lige fra tinfliser til egentlige træpaneler. Nogle kan farves eller males for at tilføje lidt mere design og varme. Andre har mere af en victoriansk arkitektonisk stil.

Tin Loft Fliser

Tin Loftfliser har lavet et comeback i moderne arkitektur og design. De var meget populære i slutningen af ​​1800'erne, i den victorianske periode. De er lavet af metal og tåler modstandsdygtige over for problemer som vandskader, skimmel og mugg. De kan bruges i stedet for traditionelle lofter, og er overkommelige og nemme at installere. Mønstrene på dem kan have et klassisk, antikke udseende. Ofte er de lavet til at passe over det eksisterende loft, og nogle er designet til at passe på et metal- eller plastgitter.

Plywoodpanel

Den mest typiske slags loft til porches er krydsfinérpaneler. Det er let dekoreret med forskellige størrelser af krydsfiner og farver, fordi det kan males. Krydsfiner er modtagelige for fugt. Over tid kan det adskilles hvis det er vådt. Brug kun kvalitet af krydsfiner af høj kvalitet. Priming det er en fantastisk måde at holde fugt ud.

Tunge og groove

For at give et mere rustikt dekorativt udseende, gå til et tunge-og-groove loft. Det kommer i en række skove, selvom fyrretræ og sporet er den mest almindelige, fordi det er det billigste og nemmeste at opnå. Træstykkerne har en interlocking stil og er normalt farvede. Det er let at installere. Det kommer i brædder og kræver blot, at pladerne skal fastspidses i bjælken på flere steder.

Beadboard

Beadboardloft er en form for tunge-og-spånplade, der sporer tilbage til 1800'erne. Det skaber let en attraktiv og hyggelig følelse. Det er billigt og lettere at installere end krydsfiner. For at tilføje et mere elegant udseende og varme til verandaen, kan panelerne farves eller males. Paneler kan påføres over udsatte bjælker, hvis de løber parallelt med hjemmet.

Vinyl (PVC)

Den mest almindelige type vinylloft er PVC. De er ret populære, da de er de billigste. PVC er en solid-core, cellulær vinyl, der er effektiv og stærk nok til svære vejrforhold. Ofte er vinyllofterne fundet på en strand veranda eller kystområde, fordi det ikke er attraktivt for insekter og vandt eller ødelægger det. Det kommer i forskellige farver og kræver lejlighedsvis rengøring med sæbe og vand. Det er ret nemt at installere med rigtige værktøjer og begrænsede færdigheder.

Anden Artikel

Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Fjernelse af graffiti maling
Hvordan man opbygger et væg akvarium
Sådan isoleres bag gips
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Sådan repareres egegulve
Sådan laver du flise til loftet
Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
Trex fordele og ulemper
Kubota Gravemaskin Specifikationer
Typer af Drop Ceiling Fliser
Typer af cirkelsave
Går grønne opvarmningstips
CCD støvfjernelse
Sådan tilføjes keramisk flise til et badeværelse gulv
Sådan installeres keramisk flise på en kælder gulv
Hvordan er lavt skum lavet?
DIY Gulvflise Fjernelse
HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana