Udendørs Siding Farver

Udendørs Siding Farver  Udvendige sidesporfarver påvirker ikke kun et hjems udseende, men påvirker også sidesporets holdbarhed og vedligeholdelseskrav. Se på, hvilken farve der anvendes på sidesporet, inden du vælger et mærke for at måle, hvor meget vedligeholdelse det kræver. For eksempel vil malet sidespor kræver gentemaling, da farven skræller og falmer for at beskytte det underliggende materiale mod vejrskade.

Vinyl Siding

Vinyl sidespor fås i mange farver, men mørkere farver i dybe grønne og røde må ikke vise sig så holdbare som klassiske lysere farver i nuancer af beige og gul. Solens varme absorberes af mørkfarvet vinyl, hvilket får sidespidsen til at udvides. Denne udvidelse kan skabe bukkede og krøllede områder i vinylsider, især hvis der var fejl i installationsprocessen. Farven du vælger vil også påvirke måden dit hus ser ud i forhold til dets størrelse. Til øjet giver mørkfarvet vinylsider et hus, der ser mindre ud, og lysfarget vinyl gør det til at se større ud.

Engineered Wood Siding

Engineered wood sidespor giver lav vedligeholdelse og udseendet af ægte træ sidespor. Konstrueret træ er et komprimeret materiale lavet af træstrenge og harpiks, der behandles for at forhindre rot og insektskader. Denne sidespor fås i begrænsede farver, herunder beige og lysegrå. Men firmaer som LP Smart Side tilbyder konstrueret træsidning, der er belagt i en primer, og gør den klar til at male i den farve du ønsker.

Stensidning

Stensidning er en anden mulighed, selvom den er mere præg end vinyl og konstrueret træ sidespor. Ikke desto mindre tilbyder de naturlige farvevariationer i sten mange måder at forbedre et hjem s ydre. For eksempel har New England fieldstone sidespor farvevariationer fra gråt til brunt i hver sten, hvilket skaber en flerfarvet overflade, der ikke er overvældende. En anden fordel er, at stenens farve ikke falmer.

Testfarver

Test de sidevæg farver du ser på, før du vælger noget til dit hjem, fordi en farve s udseende ændrer sig i løbet af dagen. For eksempel kan en farve blive vasket ud og mindre dramatisk i stærkt sollys. Spørg en fabrikant eller hjemmeforbedringsbutik til montering af prøver, kendt som farvechips i de farver, du kan lide. Placer prøverne udenfor, og se på dem hele dagen. Bemærk hvordan de ser ud i solen, skyggen og om natten.

Anden Artikel

DIY Vinyl-skæring
Sådan fjerner du Lugt Lugt
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Inexpencive Drywall Taping Tools
Sådan fliser under toilet
Sådan Bestiller Vinyl Siding
DIY Dørstøbning
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Sådan afslutter Omaha trægulve
Florida Building Code for risers
Tips til isolerende Crawlspace Walls
Husholdningsmåleværktøjer
Sådan skæres mursten med en sav
Sådan glasfiber en boks
Sådan bygger du en dør i en kælder
Tile Underlayment Options
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Bulldog Front End Loader Information
Sådan installeres Vinyl Siding ved en vinkel til taget
Sparsommelige ideer til dit køkken Remodel