Typer af mursten murværk

Typer af mursten murværk  Mursten murværk kan understøtte en stor mængde vægt, men har ingen fleksibilitet. Af denne grund kræver mursten murværk strukturel forstærkning, såsom stålbjælker, stive isoleringsplader og glasfiberbatts. Teglværk skaber et indtryk af soliditet og permanentitet. Mursten er næsten vedligeholdelsesfri, behøver aldrig malede eller farvede, og modstå skader fra vind, ild og vand. Mursten murværk giver også en støjbarriere og varmeisolering. Bygninger lavet af mursten mureri forbliver generelt køligere om sommeren og varmere om vinteren.

Fineer eller tynd mursten

Fineer er et lag af mursten, der kun anvendes til dekorative formål på de ydre overflader af bygninger. Murstenfiner tilføjer ikke støtte til en struktur heller ikke styrker den. De mursten, der anvendes til finer, er normalt hule og tyndere end byggesten.

Bygning eller fælles mursten

Fælles mursten murværk bruges i konstruktion og er kædet med to rækker huller for at spare på materiale og mindske vægten. Bygge mursten er lavet af ler og kommer normalt i farver lige fra orange til brun. Den mest almindelige farve er rød.

Firebrick

Firebrick er lavet med en varmebestandig ler og bruges til pejse, ovne og kedelrum.

Glasmur

Glasmur har en keramisk overflade på den ene side, der gør det nemt at rengøre og rengøre. Denne type mursten murværk anvendes på hospitaler og laboratorier.

Patio Brick

Patio mursten ligner byggesten, undtagen de har en glattere overflade. Disse kommer også i mange farver, former og størrelser.

Teglsten

Teglsten bruges normalt til indvendige vægge og gulve og er lavet af ler og skifer. Mursten tegl murværk kommer i en bred vifte af rige farver og flere størrelser til lethed i mønster design.

Anden Artikel

Typer af Udvendig Trim
Hvordan man laver flise i et hus
Liste over værktøjer til byggeri
Udvendige Vinyl Siding Farver
Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
Sådan Remodel Badeværelser
Sådan fjerner du plastskruer
Photovoltaic Roofing Materials
Sådan installeres PVC gulve
Gulvmaling Slibetips
Bambus Vs. Hårdt træ
Ideer til en to-bil garage
Badeværelse Opbevaring Ideer
Sådan bruges en statisk momentmåler
Sådan limes en solid bambusgulv
Sådan måles kvadratfod til gulve
Sådan installeres Hardwood Trim
Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer