Typer af Tile Trim

Typer af Tile Trim  Tile trim giver ikke kun vægge, gulve og bordplader med færdige kanter og dekorativ flair, men også skjuler ru eller dårlig glaserede fliser. Som et ægteskab af form og funktion vises fliser i forskellige stilarter, design, vinkler og former --- der er hjørner, halvcirkler og lige dekorative emblemer. En oversigt over typer af fliser kan hjælpe dig selv med at løse fliseprojektudfordringer og give designere kreative løsninger.

Corners

Hjørnefliserne har en konkav (indvendig) vinkel eller en konveks (udvendig) vinkel . Denne type trimflise elimineres ved fugemasse, hvor to vægge eller overflader mødes --- i stedet for to fliser, der støder ved hjørnet, giver et hjørneflise en glat overgang mellem overflader. Fabrikanter og bygherrer henviser ofte til indvendige hjørnefliser som 'cove' fliser og udenfor hjørnefliser som 'kant' fliser. Hjørnefliser kan have sider af forskellige længder. Cove og kantfliser bruges ofte i badeværelser, bruseborde og køkkenplader.

Bullnose

'Bullnose' eller 'bullnosed' refererer til en flise med en eller flere afrundede kanter. I stedet for en flad eller lige kant på alle fliserens fire sider er en rynket kant afrundet og glaseret for at skabe en færdig kant. Bullnose fliser bruges ofte omkring periferien af ​​et flisefelt. Bullnose fliser er ofte benævnt 'overflade' trim.

blyant og reb

Pencil trim er en lang, tynd, dekorativ tegl med en halvcirkel profil. Pencil trim er normalt installeret blandt et flisefelt, snarere end Om sin omkreds En ren linje af blyantflise skaber en attraktiv kontrast, når den placeres mellem et felt af ensartet flise. Rope trim eller reb 'støbning' er en variation af blyant fliser. Rope støbning er en lang, tynd, halvcirkel trim støbt med buede linjer, der skaber indtryk af et rebs fletninger. Ligesom blyantstøbning er tovstøbning ofte placeret blandt et felt af fliser.

Dekorative 'Støbning' Trim

Carving- eller støbemaskiner fremstiller keramiske og naturstensteg i mønstre og former, der spænder fra vindruer til blomster. Mønstre ætses, udskåres eller støbes på fliser, der kan placeres mellem et flisefelt s center eller rundt omkredsen. Dekorative støbte fliser placeret på en flisefelts øverste omkreds kaldes undertiden 'kasket' fliser. Cap fliser vises i stilarter ligner træstøbning, såsom Roman ogee og kvart runde. Center of field dekorative trimmer omfatter emblem, såsom en fleur de lis.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
Energitilskud i Ohio
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Instruktioner for Vinyl Siding
Små badeværelsesbelysning ideer
Hvad er standard dørknaphøjde på en dør?
Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang?
Hvordan man opbygger et væg akvarium
Porcelæn vs Keramisk Tile
DIY Betonbeklædning
Typer af Deadbolt Locks
Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Typer af træ køkkenskabe
Sådan Grout Bademuren
Marble Backsplash Ideer
Sådan installeres en granit skivebord
DIY: Keramiske gulvfliser
Sådan laver du en traditionel mudderhytte
Wood Backsplash Ideer
Ideer til små badeværelser