Travertin Badeværelse Idéer

Travertin Badeværelse Idéer  Travertin er et natursten produkt, der sælges i både fliser og plader til brug på alle områder af hjemmet. Da travertin er fyldt med flere huller forårsaget af gasser, der kommer ud under dannelsen, har stenen et naturligt rustikt udseende. Travertin fås i flere farver og overflader, herunder tumblet, poleret og hakket, hvilket gør det muligt at supplere mange områder af badeværelsesdesignet.

Gulvbelægning

Travertin er et glimrende materiale til badeværelsesgulve. Da overfladen af ​​travertin er så ofte fyldt med huller, hjælper denne naturlige tekstur travertin gulve til at være glidebestandige, når de er våde. Overvej at bruge travertin i en tumblet finish for et varmt, blødt og rustikt udseende i hele badeværelset. Brusegulve af samme materiale, der er dimensioneret til 2 tommer eller mindre, er det perfekte supplement.

Accent hele badeværelset design ved at tage et lille bånd af gulvfliserne og bruge det som en accentstribe gennem væggen flise. Brug af en mindre version af den samme flise vil hjælpe med at holde designet nyt.

Travertinplader

Travertin kan bruges i fladform på badeværelsestoppe samt sædebænke i bruseren. Da travertinens farvepalette primært består af varme og neutrale farver, skal du bruge travertin på en forfængelighedstop som et supplement til neutrale badefliser og i badeværelser med rustik design.

Hvis badeværelset indeholder en brusebad sæde eller bænk, og travertin bruges på forfængelighed toppen, brug et stykke af samme plade på bænken og som tærsklen til brusebad for at binde badeværelset design sammen.

Hvis designet giver sig til et poleret look, vælg Travertine Navona eller Sølv Travertin, som begge er tilgængelige poleret. For et rigt, matt udseende vælg Travertin Noce eller Chiaro.

Vægflise

Travertin kan bruges på væggene som såvel som på gulvene i badeværelsesdesignet. Til små badeværelser skal du overveje at bruge fliser af samme farve på væggene som på gulvet. Dette vil medvirke til at trække øjet opad og skabe en visuel effekt, der gør rummet til at virke større. mindre størrelse af samme farve travertin, eller ændre retningen af ​​mønsteret for at tilføje int ærer sig for designet. For eksempel bruge 12-tommers travertin på gulvet liggende med 6-tommers travertinfliser på væggene sat på diagonalen.

Accent travertin fliser på væggene med en kant af polerede sten eller glasfliser til et moderne udseende. Kør grænsen i øjenhøjde gennem brusebadet, eller lige under stolen skinnen rundt i hele rummet.

Håndlavede keramiske fliser, der har en ujævn overfladestruktur, kan også parres med travertin. Brug håndlavet keramik på væggene, mens travertin bruges på gulvet for et harmonisk udseende, der bringer yderligere farve og tekstur til rummet. Accent væggen fliser med en kant af travertin mosaik at binde de to områder sammen og cement design.

Anden Artikel

Sådan Wire en Lighting Outlet
Sådan identificeres asbest i loftsfliser
ADA-parkeringskrav
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan Grout Bademuren
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
ADA Krav til Vvs-installationer
Moderne badeværelse tegl design ideer
DIY Betonbeklædning
Genbrugspapirer mod granit
Sådan repareres en betonblok
Bulldog Front End Loader Information
Cavity vægisoleringsmetoder
Epoxy Floor Finishing
Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?