Tile Setter Tools

Tile Setter Tools  Hver handel har et par unikke værktøjer. Keramiske fliser er ikke anderledes, og ligesom elektriker og rørlæggere har værktøjer til at hjælpe dem med at gøre deres arbejde, kan nogle ting gøre forskellen mellem et let flisearbejde og et mareridtinstallation. Heldigvis kan værktøj udlejes hos enhver lokal boligforbedringsbutik, så det er simpelthen et spørgsmål om at besøge dem og udvælge værktøjerne.

Tile Cutting Board

Måske en af De mest nyttige værktøjer i en flis setter s sarsenal er fliser skæreskive. Stykker kommer i en bred vifte af former og størrelser og kan skære fliser, der spænder fra fire inches op til 24 inches. Husk, at en flise skærebræt er kun nyttigt med menneskeskabte materialer såsom porcelæn eller keramik. De virker ikke med natursten. De opererer ved hjælp af et skærehjul, som enten er belagt med diamant eller karbid, der bruges til at scorere overfladen af ​​et flise. bordet har også en breaker sektion. Flisen er tvunget til at bøje sig mod det scorede mærke, som snapper fliserne langs linjen. De kan kun bruges til lige snit eller diagonale snit.

Tile Wet Saw

Det vigtigste Værktøj til enhver flise setter er en flise våd sav. Disse kan bruges til at skære enhver matta erial uanset størrelse. De kan bruges til at skære rundt inventar, toiletter, døråbninger eller ethvert område, hvor et flise skal klippes på en anden måde end lige.

Knæpuder

Mens knæpuder er valgfrie afhængigt af typen af fliser installationen udføres, til gulvinstallationer, de er en must-have. Den bedste slags er gelfyldte knæpuder. De beskytter fliserinstallatøren, mens han / hun installerer gulvfliser. Selvom det ikke er det vigtigste værktøj, er de helt sikkert nyttige til komfort.

Tile Nippers

Tile nippers er et andet værktøj, der er specielt relevant for fliserettere. Nippers er et af de mest nyttige håndværktøjer, når det kommer til at håndtere områder, hvor en lille smule skal trimmes af et stykke flise, såsom omkring et rør i væggen. De fungerer som et tang, med et sæt kæber, som kan placeres over flisens flise øverst og nederst. Når håndtaget er presset, klemmer kæberne ned og 'bid' en klump ud af flisestykket.

Anden Artikel

Sådan fjerner du et fastklædt negle fra en håndværker neglepistol
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
Sådan betjenes en skærebrænder
Tips til at organisere små badeværelser
Sådan installeres selvklæbende flise
Sådan male en garage indretning
Sådan overgår du en trægulv spline
Sådan måles og skæres fliser
Typer af båndsagblad
Sådan fjerner du et hjørneskab
Sådan tegner du Formica bordplader
Fremgangsmåde til opbygning af en rummur
Sådan erstatter du brusebad
IBC Midlertidige Bygningskrav
EPA WaterSense-certificering
Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
Sådan tegner du en Splashback