Tile Saw Tools

Tile Saw Tools  Vinkler, strimler, buede linjer - fliser skal skæres for at rumme et gulvs layout, og bygherrer anvender en lang række sager for at få arbejdet gjort. På samme måde kræver forskellige materialer som keramik, marmor, porcelæn eller travertin passende værktøj og knive til skæring. Fra den billige, men effektive fliseskærer til den nyeste og største våde sav, er der et flis savværktøj til at skære alle typer og form af fliser.

Snap Cutters

Snap cutter bruger god gammeldags albuefedt til skæring af fliser. Snap cutter giver en bruger mulighed for at køre en karbideplade over overfladen af ​​en flise i en lige linje. Fliserne er placeret på fræserens flad stabile base og et håndtag med en Vedhæftet klinge sænkes på flisen og styres over flisen med en rørformet skinne. Brugeren anvender frem og tilbage tryk for at scorer gennem en fliseflade i en lige linje. Når den er scoret, placeres flisen over kanten af ​​basen, håndtaget presses længere nedefter for at snappe flisen adskilt langs den målte linje. Snap cutters skåret keramik og fliser af porcelæn.

Håndholdte, cirkulære tegelsave

En håndholdt, cirkulær flis sav ses som en snedkerens cirkelsav, men indeholder funktioner, der gør det muligt at lave rene snit gennem fliser. Det kendte håndtag, udløser og cirkulært blad af snedkerens sav er til stede med tilføjelse af et vandforsyningssystem. En typisk haveslange forsyner vand til saven, så saksens motor fører vand på savbladet til det punkt af skæring. Vandet afkøler bladet og fliserne, hvilket skaber glattere renere skær og reducerer støv. Fordelene ved en håndholdt, cirkulær flise sav inkluderer lette vægt, nem bærbarhed og nem manøvredygtighed. Blad til dette værktøj gør det muligt for en bruger at skære fliser, sten, beton, mursten og skifer. De mest presserende blade kan endda skære glas.

Tabel Vådsave

Bygherrer anvender ofte bordsvetsave til store flisearbejde. Bordsvæsken har et cirkulært blad udragende fra en flad overflade eller et cirkulært blad ophængt af en arm over en flad overflade. I begge tilfælde skubber brugeren en flise over den flade overflade, kaldet et 'bord' og gennem spinningbladet. På samme måde som håndholdte flisesave, fodrer vådsågen en vandstrøm på bladet og fliserne. I modsætning til det håndholdte system har bordsvagtsave et recirkulerende vandforsyningssystem. Brugere fylder en pande under bordet med vand, en pumpe transporterer vandet til bladet, og når det er brugt, vender vandet tilbage til gryden for at starte sin cirkel igen. Blad til bordstil vådsave skære alle typer af fliser, sten, murværk og, hvis høj nok kvalitet, glas.

Anden Artikel

Installation af køkkenbordene
Typer af Udvendig Stucco
Sådan tegner du en dampbad
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Små Badeværelse Layout Idéer
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Håndværktøjssikkerhed
Udvendige Vinyl Siding Farver
Sådan installeres betonbinderblokke
Sådan oprettes en svalehale
Tips om aluminiumskæring
Sådan ændres indbyggede lys
Procedurerne for belægning i et plastpulver
Tips til marmor gulve
Hvordan man laver laminerede gulve
Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
Jacuzzi installering af specifikationer