Teglrivningsværktøjer

Teglrivningsværktøjer  Flise er et populært væg- og gulvmateriale, fordi det blandt andet er dets styrke og holdbarhed. Disse egenskaber gør fjernelse af fliser en tidskrævende, arbejdskrævende opgave, selv ved brug af elværktøjer. Fjernelse kræver enten at brække fliserne og trække den fra bagsiden, eller pryde den væk. Flise, der er forsynet med forsigtighed, kan normalt genbruges.

Hammer og mejsel

Brug en hammer og mejsel, når fliserne ikke genbruges, da mejsler næsten ødelægger fliserne. Bryd det første stykke ved at placere mejdets punkt midt i en flise og slå bagenden med hammeren. Fjern det revnede stykke med hånden. Fjern resterende flise ved at hamre mejselet mellem fliser og bakker for at løfte fliserne.

Putty Knives

Putty knive fungerer godt med fliser på vægplade med caulk. De er mindre effektive fjernelse af fliser fra cementplader, hvor fliserne er installeret med mørtel. For at fjerne flise med en spidskniv skal du glide kniven mellem fliserne og bageren og pry flisen væk. Store knive fungerer bedst med større fliser.

Gulvskrabere

Gulvskrabere er skarpe stålklinger med metalhåndtag. Nogle har kortere håndtag og kræver klingning for at fjerne gulvfliser, mens andre har længere håndtag og kan bruges stående. For at bruge en skraber skal du skubbe bladet mellem fliserne og bagsiden, indtil de adskilles. Lej en power scraper til store job.

Grout Removers

Der er flere typer fugemasser. Nogle er knive, der knytter sig til kraft øvelser og fjerne fuger med en slibende roterende bevægelse. Andre vedhæftes til frem- og tilbagegående sav og bruger en slibende frem og tilbage bevægelse.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger et hus i Texas
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Typer af trædøre
Grønne varme- og kølesystemer
DIY Hårdt Trægulv Raffinering
Flise Gulvkantning
Sådan vurderer du et byggeprojekt
Sådan hældes en betonbord
Hvordan man designer en indgangsdør
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Hvordan man arbejder en håndsag
Sådan lægger du Laminatbænk
Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
Hvordan bruger du en tællerbit?
Sådan stopper du luften under en dør
Sådan installeres indbygget lys nedenunder
Sådan installeres terrassedørskærme
Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
Sådan udskiftes Caulk i badeværelser
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet