Små Badeværelse Layout Idéer

Små Badeværelse Layout Idéer  Nyd et stilfuldt og velorganiseret lille badeværelse ved omhyggeligt at bruge hele rummet og anvende belysning og farveteknikker, der gør rummet til at virke større. Ved at vælge elementer som vask og flisebelægning med opbevaring gemmes hjælpen til at gøre et lille badeværelse behageligt, funktionelt og attraktivt.

Hylder overalt

Opbevar håndklæder og ekstra toiletartikler på hylder over toilettet. Hvis der er plads på en anden væg, skal du bygge en enhed med smalle opbevaringshylder, der er ca. 7 inches fra forsiden til bagsiden for at maksimere lagerpotentialet uden at optage meget plads. Lad hylderne være åbne, fordi at kunne se hele vejen til væggen giver en illusion af ekstra plads.

Maksimere vaskeplads

Installer en forfængelighed med et skab og skuffer under vasken i stedet for en piedestalvask til mere opbevaringsrum. En forfængelighed øger også kritisk tællerplads, mens en piedestalvasken konstant søger efter et sted at lægge en hårbørste eller krøllejern på, mens du gør dig klar.

Delikat lysarmaturer

Installer forfængelighed belysningsarmaturer, der ikke overvælder små badeværelse. Vedhæft et standardlysspor til bagsiden af ​​forfængselsspejlet, og hæng spejlet, så det flyder ca. 1 tommer væk fra væggen. Snap lynlåse lys i sporet for et luftigt udseende, der stadig giver tilstrækkelig belysning.

Farve og lys

Brug farve og lys til at give små badeværelser illusionen af ​​rummet. Et skylight lyser hele rummet, mens et spejl hængende på væggen modsat et forfængelighed spejl afspejler mere lys. Kontrast store, klare fliser omkring badekar eller brusekabine med små mørke fliser i resten af ​​badeværelset for at intensivere lysets påvirkning.

Outfit Dusjer

Sørg for tilstrækkelig opbevaring af ting som shampoo, sæbe, barbermaskiner og barberkrem i brusebad eller badekar, så du behøver ikke finde et sted for dem på badeværelset. Installer en niche eller hjørnesylde når du tegner væggene, eller køb en arrangør, der passer over bruserhovedet.

Anden Artikel

Sådan Stain Mexican Flise
Kraninspektionskontrol liste
Anvendelsen af ​​en luftbøjle
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Hvordan man male et gym gulv
Sådan fremstilles Trim Molding
Træ mantel stilarter
Miter Saw Anvend
Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
Typer af skruer og deres anvendelser
Søjlevask Vs. forfængelighed
Sådan isoleres eksisterende slab
Tips om fliserne
Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
Tips til at organisere små badeværelser
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Kælderkonstruktionstyper
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Sådan Remodel Badeværelser
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft