Sådan skæres en Formica Counter Top

Sådan skæres en Formica Counter Top 

1.

Anbring beskyttelses tøj som f.eks. sikkerhedsbriller, tunge handsker og en papirmask, der dækker næse og mund. Byg en jig, der passer til dine specifikke dimensioner ud af u0026 # xBE; -inch krydsfiner. Trim basen af ​​jiggen til dybden af ​​din tæller og fastgør en 'pine cleat' til den kortere side.

2.

Placér jiggen på tælleren toppen langs placeringen af ​​din første snit. Fastgør jiggen til bordpladen ved at klemme den fast på undersiden. Monter en krydsfiner skæreskive i cirkelsagen.

3.

Tænd den cirkulære sav og vælg en moderat hastighed, der er stærk nok til at skære Formica, men er ikke for hurtig til Du kan nemt styre. Læg bladet sammen med enden af ​​det første snit. Brug et stabilt, moderat tryk for at begynde at skære igennem Formica.

4.

Fortsæt med at lægge pres på saven, indtil det første klippe er afsluttet; Sluk saven. Afklip jiggen og flyt den til den næste placering, og sæt den igen på plads. Gentag trin 3 for at gøre det næste skære og fortsæt på samme måde, indtil alle nedskæringer er færdige.

Selv om mange mennesker anser plastik eller laminat counter top materialer som Formica forældet, er det stadig almindeligt anvendt. Formica har opholdt sig i forretning i mange år ved at holde sig ajour med de kommende køkken- og badeværelsetrender. Formica er et holdbart og omkostningseffektivt materiale og fås i en bred vifte af farver. Mange af finishene simulerer også naturlige sten som marmor eller granit for at tilfredsstille forbrugeren, der har champagne smag på et ølbudget. For at spare endnu flere penge kan du selv installere Formica bordplader selv, når du ved, hvordan du skal klippe dem korrekt.

Anden Artikel

Tips til marmor gulve
Typer af Gutters
Sådan hældes en betonplade til en stolpe
Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
Fjernelse af gamle badekar
Sådan installeres Vinyl Siding på dit hus
Sådan limes en solid bambusgulv
Trin for trin instruktioner til trægulv installation på Concrate Plader
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Hvordan holder en Iglo dig varm?
Sådan får du leder til forbedringsprojekter
Valg og stilarter af trægrapper
Epoxy Floor Finishing
DIY Gulvflise Fjernelse
Sådan installeres PVC gulve
Moderne badeværelse tegl design ideer
Hvordan man laver et hovedgærde med hylder
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
House Insulation Ideas