Sådan måles en rang af brænde

Sådan måles en rang af brænde 

1.

Placer bunken af ​​brænde. Brænde er almindeligvis målt ved 'ledningen', som er 4 fod høj, 4 fod bred og 8 fod lang. Stak adskilte stykker brænde parallelt med hinanden, så bunken måler 8 meter lang, 4 fod høj og 4 meter bred. Hvis du ikke har så meget brænde, skal du staple bunken, så den er 8 meter lang, 4 meter høj og dog bred du vil have det.

2.

Mål rangen af brænde. Brug et målebånd til at måle højden, længden og bredden af ​​bunken. Multiplicer alle tre sammen for at få hylleets kubikfod. For eksempel er en 4 fod høj, 4 fod bred og 8 fod lang bunke 128 kubik fødder.

3.

Fordel de kubiske fødder med 128 for at få antallet af 'ledninger', du har. For eksempel vil 128 kubikfod være en ledning af brænde. bunke er 4 meter høj, 8 fod lang og 2 meter bred, så har du en bunke, der måler 64 kubikmeter, hvilket er halvdelen af ​​en ledning.

4.

Opdel den kubiske fødder med 110, hvis dit træ er savet i stedet for hele bjælker. For eksempel er en bunke af træ, der måler 55 kubikmeter, halvdelen af ​​en savkabel af træ.

5.

Del de kubikfodder med 120 hvis dit træ er savet og splittet i stedet for hele eller bare savede logs. For eksempel er en bunke af træ på 60 kubikmeter halvdelen af en savet og splittet snor af træ.

Brug pileens kubikfødder eller antallet af snore til at sælge eller købe brænde til en rimelig pris.

Tips og advarsler

 • Placer træet ordentligt inden måling.
 • Mange sælgere bruger stablingsmetoder til at reducere mængden af ​​træ.
 • Vær forsigtig med at købe træ, der er kryds-stablet, da du måske får en dårlig aftale. Brænde måles enten ved ledningen, kubikmeteret eller kubikfoden. Når det måles ved meter eller fod, træ 'rangeres' ved at stable alle separate stykker parallelt med hinanden. Ranking er den rigtige måde at måle træ på. Det reducerer mængden af ​​mellemrum mellem de enkelte stykker og giver dig dermed den største mængde for dine penge. Du må kun måle træ, der er korrekt placeret.

  Anden Artikel

  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  Hvordan man sammenligner stiger
  Hvordan man designer skabe
  Betonformel
  Typer af stof, der anvendes til blæst isolering
  Anvendes til en Die Grinder
  Plastering Værktøj u0026 Udstyr
  Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
  Sådan justeres Starrett Micrometers
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
  Sådan installeres Strand Bamboo
  Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt
  Flise Gulvkantning
  Sådan Sammenlignes Composting Toilets
  Fælles træskruer
  Sådan installeres en præformeret bordplade
  At lave konkrete hegnindlæg
  Alternative brændstofkilder til boliger
  Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
  Ideer til en to-bil garage