Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt

Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt 

1.

Marker retningen af ​​gulvbjælkerne med en blyant. Gå under gulvet, ind i kælderen eller krybningsrummet, og noter retningen af ​​bjælkerne. Marker denne retning direkte på undergulvet, som du planlægger at installere trægulve på.

2.

Påfør byggemateriale på bagsiden af ​​5/8-tommer undergulvplader. Anvend det i et zigzag mønster for optimal vedhæftning.

3.

Fastgør undergulvet til den gamle. Læg undergulvpladerne vinkelret på den gamle undergulv. Fastgør gulvet med 3-tommers dækskruer ved hjælp af en boremaskine. Fortsæt med at installere undergulvet, indtil rummet er færdigt.

4.

Marker retningen af ​​gulvbjælkerne på væggen med blyanten. For at sikre, at pladerne er monteret parallelt med bjælkerne, skal du markere deres retning på væggen i stedet for undergulvet, som snart vil blive dækket.

5.

Sæt underlaget ned. Sørg for at overlappe undersidens sømme lidt. Sæt det på undergulvet med hæftepistolen.

6.

Markér placeringen af ​​første gulvbræt. Ved hjælp af en T-plads tegner du en lige linje parallelt med gulvbjælken på væggen til den første række af gulvbrædder. Monter tavlerne, der vender mod tungen, udad med 3-tommers dækskruer.

7.

Fortsæt til anden række. Skub noten af ​​det første stykke af den anden række af gulvbrædder i tungen på den allerede installerede første række. Brug en gulvstifter til at fastgøre brædderne. Installer yderligere rækker, der fastgøres med en gulvstifter, indtil gulvet er færdigt. Mål og skær gulvbrætstykker efter behov.

Tips og advarsler

 • Sørg for, at gulvbrædderne passer tæt sammen. Brug en pry bar og en træ blok til at skubbe brædderne i slutningen nøje i det forrige stykke gulvbræt. Dette lukker huller imellem brædder.
 • Hast aldrig gulvstifteren. Dette vil sætte fast i hæftene. Dette kan ødelægge maskinen og forårsage alvorlig personskade.
 • Ved installation af trægulve skal du generelt lægge gulvbrædderne vinkelret på gulvbjælkerne. Gør det, giver gulvet mere støtte og hjælper med at forhindre det i at falde. Du kan dog lægge trægulve parallelt med gulvbjælken, men der er nogle forberedelser, der er nødvendige for at sikre, at undergulvet kan understøtte den nye gulvbræddes vægt. Forsøg at lægge brædderne parallelt med gulvbjælkerne uden at lave de rette strukturelle præparater kan føre til adskillelse af gulvbrædderne og hævning af hele gulvet.

  Anden Artikel

  Sådan hældes en stemplet betonvandring
  Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
  Installationsvejledning til dykkerbord
  Fordele og ulemper ved tæpper af tæppesten
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Typer af elektriske neglepistoler
  Sådan fjerner badekar
  Hvordan man arbejder en håndsag
  Små Badeværelse Layout Idéer
  Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  DIY glasfiberbruser
  Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
  Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
  Typer af tagbeklædning
  Sådan bygger du en dør i en kælder
  Sådan fjerner Vinyl Floor Squares
  Sådan tegner du et bruserhjørne
  Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
  Hvordan man designer et tag truss
  Kreative vægdækkende ideer